Párok, hölgyek, hétvégén egy fergeteges szexcsata? Sportos,többesben tapasztalt, kitartó, intelligens negyvenes vagyok. Zalában hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is dunántúli viszonylatban.
Szia. Ma estére keresek hölgyet autós találkához Győrben. Várom jelentkezésed.
Sziasztok!
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Győrből igényes hölgyet, párt keresek! Leginkább hétköznap délelőtti órákra, de bármi megoldható!
Igényes, izmos, diszkrét férfi 19/5 intimmérettel! írjatok!
Üdv: Atti
Ma délután hölgy, pár?
Mától vasárnapig délután keresek pasit Zalaegerszegen. Helyem van.
Üzenetre meg nem reagáltok
(Ez egy válasz esztigeri üzenetére (2022. 08. 04. csütörtök 23:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 04. csütörtök 23:02

Sziasztok kinek lenne kedve most spontán hozzank 3.nak beszálnia? Vasmegye Szombathely melett vagyunk.. Most te kellesz
Fiatal srácot vagy urat keresek aki kipróbálná fantasztikus műpuncimat...helyem van.Igényes srác vagyok,helyem van Pestmegyében!Puncimániásokat keresek!Hihetelen élvezet!Pestmegye,helyem van!
Sziasztok kinek lenne kedve most spontán hozzank 3.nak beszálnia? Vasmegye Szombathely melett vagyunk.. Most te kellesz
Vas megyébe ismerkednék
Jövóhéten hetero párhoz,vagy hölgyhöz csatlakoznék írj!
Vki leszopna ma este? privizz?
Sziasztok! Hölgyet keresek holnapi közös strandoláshoz Szombathelyen vagy környékén. Privátban írj!
Sziasztok!
Ma vagy holnap délután lenne kedve valakinek talizni? Összehozni valamit?
Ma vagy holnap délután lenne kedve valakinek talizni? Összehozni valamit?
Győri lányt elhanyagolt feleséget keresek. Lakás van. Én jóképű sportos 40év.Csak lányt keresek.
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Szombat este tófejen bál lesz lesznek inen párok fiúk akik mennek??
Mától vasárnapig délután keresek pasit Zalaegerszegen. Helyem van.
Hétvégére keresnénk Zala megye, és környékén, hellyel rendelkező párt, párcserére, lányos játékokra!

Lipot, Mosonmagyarvar környéke valaki holnap délután?
Szombathely és környékén ismerkednék