Kíváncsiskodom... Lányok Párok esetleg Győr Sopron környékén?

Holnap, hétfőn párral ismerkednék,találkoznék egy fergeteges szexcsata reményében. Sportos,többesben tapasztalt, kitartó, intelligens negyvenes vagyok. Zalában hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is dunántúli viszonylatban.
Sziasztok sajnos a holnapibtalálkozót lemondta a kiválasztott bi srácunk, ha valakinek lenne kedve holnap lakásunkon délután élvezni a test adta örömöket az jelentkezzen privibe... talán készíthetnénk egy pár jó videót is...
Sziasztok sajnos a holnapi találkozót lemondta a kiválasztott bi srácunk, ha valakinek lenne kedve holnap lakásunkon délután élvezni a test adta örömöket az jelentkezzen privibe... talán készíthetnénk egy pár jó videót is

08.06. szombat este 10-11 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Kint leszek a zanati m86 felüljárónál mikor beérsz Zanatra egyszerre balra majd át a hídon utánna jobbra és az első lehetőségnél ahol le tudsz menni balra ott fogok állni . De ha indulsz akkor írj .
Időseket akar 60+ is szeretem sőt
Pisi szex is izgat
Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek
Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed
Időseket akar 60+ is szeretem sőt

Pisi szex is izgat

Mindenképp írj mert ha vannak ott akkor másik helyen leszek

Vagy ha van helyed menni is tudok , ha időbe jelzed
Sziasztok! Ma este szívesen fogadnék párt vagy akár párokat is

Törölt felhasználó (3994962)

Szombattól Keszthely, Balatonberény, Balatongyörök környékén nyaralgatunk. Szívesen ismerkedünk adatlapunk alapján.
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Ma estére masszört keresünk.
Sziasztok! Fiatal pasiként nőt és párt keresek, hely van utazás megoldható!
Ma este Balatonalmádi kilátonál sétálni indulunk , párok csatlakozását szívesen fogadnánk

Ma estére keresek bi lányt,hölgyet magamnak,hely van,
párral ismerkednék!!! de kezdö bi pasi is érdekelne......vas-zala megye!!!!!
Győr és környékén valaki? Csaj nélkül keresek. Biszex? Írjatok
pasit,pasikat keresek györ környéke,,komárom környéke,,föleg aktiv pasit de benne vagyok mindenben ,,
ha tudsz utazni az szuper lenne,,,,puszi
ha tudsz utazni az szuper lenne,,,,puszi
Szombathely és környékén ismerkednék
Szombathelyen valaki?
Keszthely és környéki hölgyeket kényeztetnék.imádok nyalni
Keszthely és környéki hölgyeket kényeztetnék.imádok nyalni
Ma este Mosonmagyaróvár környékén aktív pasi, aki szopatna, dugna?