08.11-től 15-ig Szentgotthárdon leszek. Passzívként estékre, éjszakákra keresek gotthárdi, vagy környékbeli aktív fiúkat. Előny ha hellyel, vagy autóval rendelkezel. Továbbiak az adatlapomon.
Zala-Vas megyéből keresek igényes hölgy társaságát. Mindkettőnk örömére.
Mai napra keresnék egy uni vagy aktív srácot, aki meglátogatna
helyem van Pápán, utazni jelenleg nem tudok. Kíváncsi heterók is nyugodtan írhatnak

Sziasztok!
Hellyel, szabadidővel rendelkező párt, lányt, fiút, férfit keresünk. Vágyaink megéléséhez.
Hellyel, szabadidővel rendelkező párt, lányt, fiút, férfit keresünk. Vágyaink megéléséhez.
Itt nincs is valos heteró pár csak bi,meg homo pasi?
Hely van , Marcali mellett, szóló pasi vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 17:03
Törölt felhasználó (4666869)

Sziasztok!
De de. Van bizony! Igaz, nagyon nagyon ritka.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 19:12
Törölt felhasználó (4251042)
VIP

Itt nincs is valos heteró pár csak bi,meg homo pasi?
Sziasztok!
Ma valaki Nagykanizsán?
Helyem van!
Ma valaki Nagykanizsán?
Helyem van!
Sziasztok ma lány vagy pár Szentgotthárdon?helyem van fogadni tudok
Balatonmária-Marcali környékén 2 bi pasi beszállna bi párokhoz, vagy közös farokverés bi sráccal.
Sziasztok Már csak vip tagsággal lehet képeket nézegetni?
Sziasztok!
Egyrészt, héten délelőttönként ráérek, ha esetleg lány/nő vagy pár szeretne találkozni, én itt vagyok.
Másrészt kedden Szombathelyről Sárvárra megyek majd vissza, ha vki lenne utitárs jelentkezzen
Egyrészt, héten délelőttönként ráérek, ha esetleg lány/nő vagy pár szeretne találkozni, én itt vagyok.
Másrészt kedden Szombathelyről Sárvárra megyek majd vissza, ha vki lenne utitárs jelentkezzen
Kb 13-14 tôl diszkreten Szombathelye , helyes srac ismerkedne lanyokkal/parokkal
Sopronban ma bekotott szemmel, pucsitva várlak.
A popom jól szét lehetne baszni.
A popom jól szét lehetne baszni.
Vas megyében hellyel rendelkező partnert keresek, akár hosszú távon i.
Hetero párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék Zala vas megye írj üzit!
Sziasztok. Keresek párt közös kalandokhoz. Izgatna ha a hölgy párja előtt venné be a farkam.. Lenne rá jelentkező?
Hiteles végzettséget igazoló yoni masszőr oktatót keresnék illetve "modellként" ezen masszázs iránt érdeklődő / kedvelő csinos hölggyel ismerkednék kizárólag kölcsönös szimpátia alapon.
Mai napra keresnék egy uni vagy aktív srácot, aki meglátogatna
helyem van Pápán, utazni jelenleg nem tudok. Kíváncsi heterók is nyugodtan írhatnak

Aktív, vagy hetero srácot kenyeztetnèk zalában.. mobilis vagyok. Privizz