Hetero párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék Zala vas megye írj üzit!
Vas megyében hellyel rendelkező partnert keresek, akár hosszú távon i.
Sopronban ma bekotott szemmel, pucsitva várlak.
A popom jól szét lehetne baszni.
A popom jól szét lehetne baszni.
Kb 13-14 tôl diszkreten Szombathelye , helyes srac ismerkedne lanyokkal/parokkal
Sziasztok!
Egyrészt, héten délelőttönként ráérek, ha esetleg lány/nő vagy pár szeretne találkozni, én itt vagyok.
Másrészt kedden Szombathelyről Sárvárra megyek majd vissza, ha vki lenne utitárs jelentkezzen
Egyrészt, héten délelőttönként ráérek, ha esetleg lány/nő vagy pár szeretne találkozni, én itt vagyok.
Másrészt kedden Szombathelyről Sárvárra megyek majd vissza, ha vki lenne utitárs jelentkezzen
Sziasztok Már csak vip tagsággal lehet képeket nézegetni?
Balatonmária-Marcali környékén 2 bi pasi beszállna bi párokhoz, vagy közös farokverés bi sráccal.
Sziasztok ma lány vagy pár Szentgotthárdon?helyem van fogadni tudok
Sziasztok!
Ma valaki Nagykanizsán?
Helyem van!
Ma valaki Nagykanizsán?
Helyem van!
De de. Van bizony! Igaz, nagyon nagyon ritka.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 19:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 19:12
Törölt felhasználó (4251042)
VIP

Itt nincs is valos heteró pár csak bi,meg homo pasi?
Hely van , Marcali mellett, szóló pasi vagyok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 07. vasárnap 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 07. vasárnap 17:03
Törölt felhasználó (4666869)

Sziasztok!
Hellyel, szabadidővel rendelkező párt, lányt, fiút, férfit keresünk. Vágyaink megéléséhez.
Hellyel, szabadidővel rendelkező párt, lányt, fiút, férfit keresünk. Vágyaink megéléséhez.
Itt nincs is valos heteró pár csak bi,meg homo pasi?
Sziasztok!
Mai napra keresnék egy uni vagy aktív srácot, aki meglátogatna
helyem van Pápán, utazni jelenleg nem tudok. Kíváncsi heterók is nyugodtan írhatnak

Zala-Vas megyéből keresek igényes hölgy társaságát. Mindkettőnk örömére.
08.11-től 15-ig Szentgotthárdon leszek. Passzívként estékre, éjszakákra keresek gotthárdi, vagy környékbeli aktív fiúkat. Előny ha hellyel, vagy autóval rendelkezel. Továbbiak az adatlapomon.
Kanos fiu farkát lecumiznam ma, Sopronban.
Fital srácot vagy urat keresek aki kipróbálná fantasztikus műpuncimat...helyem van.Igényes srác vagyok,helyem van Pestmegyében!
Hétfö délelöttre keresnék sexi högyet 18tol-60 évesig sopronba
Ha magadra ismersz irj privát.
Ha magadra ismersz irj privát.
Vki leszopna ma délután vagy este? privizz