Sziasztok! Holnap (szerdán) napközben ráérő lányt, párt keresgélek Sopronban vagy környékén. Használjuk ki a lehetőségeket...

Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Egerszegen ma szopnék és szopatnék dél k}őrűl.
Szombathelyen ismerkednék,hölggyel,párral!
Privátban írj!
Privátban írj!
Zalaegerszegen ma este 9 után pasi? Helyem van. Lightosabb dolgok érdekelnek. Privátban keress. Köszi.
Hetero párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék alkalmilag Zala vas megye írj üzit!
Bisex párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére Győr és Móvár környékén keresek uni vagyok!
Sziasztok!
Vas megyében keresek szerda napközbeni találkára (aug. 10) párt vagy hölgyet, esetleg kezdő biszex férfit. Ötvenes, rendes férfi.
Vas megyében keresek szerda napközbeni találkára (aug. 10) párt vagy hölgyet, esetleg kezdő biszex férfit. Ötvenes, rendes férfi.
Sziasztok
Szìvesen találkoznék hölgyel párral ma este.
Írjatok bizalommal.
Válaszolok
Szìvesen találkoznék hölgyel párral ma este.
Írjatok bizalommal.
Válaszolok
Aktív, vagy hetero srácot kenyeztetnèk zalában.. mobilis vagyok. Privizz
Mai napra keresnék egy uni vagy aktív srácot, aki meglátogatna
helyem van Pápán, utazni jelenleg nem tudok. Kíváncsi heterók is nyugodtan írhatnak

Hiteles végzettséget igazoló yoni masszőr oktatót keresnék illetve "modellként" ezen masszázs iránt érdeklődő / kedvelő csinos hölggyel ismerkednék kizárólag kölcsönös szimpátia alapon.
Sziasztok. Keresek párt közös kalandokhoz. Izgatna ha a hölgy párja előtt venné be a farkam.. Lenne rá jelentkező?
Hetero párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék Zala vas megye írj üzit!
Vas megyében hellyel rendelkező partnert keresek, akár hosszú távon i.
Sopronban ma bekotott szemmel, pucsitva várlak.
A popom jól szét lehetne baszni.
A popom jól szét lehetne baszni.
Kb 13-14 tôl diszkreten Szombathelye , helyes srac ismerkedne lanyokkal/parokkal
Sziasztok!
Egyrészt, héten délelőttönként ráérek, ha esetleg lány/nő vagy pár szeretne találkozni, én itt vagyok.
Másrészt kedden Szombathelyről Sárvárra megyek majd vissza, ha vki lenne utitárs jelentkezzen
Egyrészt, héten délelőttönként ráérek, ha esetleg lány/nő vagy pár szeretne találkozni, én itt vagyok.
Másrészt kedden Szombathelyről Sárvárra megyek majd vissza, ha vki lenne utitárs jelentkezzen
Sziasztok Már csak vip tagsággal lehet képeket nézegetni?
Balatonmária-Marcali környékén 2 bi pasi beszállna bi párokhoz, vagy közös farokverés bi sráccal.