Sziasztok!
Késő délután megyünk a Hévízi kifolyóhoz!
Szívesen ismerkedünk!
Késő délután megyünk a Hévízi kifolyóhoz!
Szívesen ismerkedünk!
Sziasztok! A Mai nap 2-3 haverommal Vonyarcon töltjük az estét! Szívesen kisegitenenk párokat vagy elhanyagolt feleséget! Privátba írjátok sziasztok
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Tegnap voltam orvosnál és azt mondta minden rendben van fent is lent is sőt azt mondta hogy alul a koromhoz képest nagyon is fickós. Csak fogyózni kellene.
De azt mondták a tudós emberek a szex jobban fogyaszt mint a diéta. EzértSopron és környékén fogyni vágyó hölgy partnert, párt keresek közös izzadáshoz, zsír égetéshez fogyáshoz.
Szeretnék újra fitt lenni, ha te is akkor tegyünk érte pusztán orvosi rendelésre.
De azt mondták a tudós emberek a szex jobban fogyaszt mint a diéta. EzértSopron és környékén fogyni vágyó hölgy partnert, párt keresek közös izzadáshoz, zsír égetéshez fogyáshoz.
Szeretnék újra fitt lenni, ha te is akkor tegyünk érte pusztán orvosi rendelésre.
Keszthely, Balatonberény, Balatongyörök környékén nyaralgatunk. Szívesen ismerkedünk adatlapunk alapján.
Szhelyen szopnék mai nap
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük
Szép napot
Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra

179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük

Szép napot

Sziasztok. Szombathely, Sárvár környékéről.Ma estere keresek partnert. Ha kedvet kapnal egy faszveréshez, szopnál egyet, vagy dugni tàmadt kedved írj priv vagy
kigaii2100 citromail
kigaii2100 citromail
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek Győrben kis sétára,beszélgetésre,vagy amire csak szeretnétek!Kor alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Nagyon várom jelentkezzetek!
Sziasztok! Ma este 7óra után hölgy, pár?
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Na, ez engem is érdekel.
(Ez egy válasz baali88 . üzenetére (2022. 08. 12. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Igényes,korunkbeli (max.47)borotvált párokkal ismerkednénk!!Elsősorban párok,de lányok,hölgyek is írhatnak nyugodtan.Szóló pasi is szóba jöhet,de az még képlékeny….Konkrét elképzeléseink vannak,kisebb létszámú “bulit”szeretnénk összehozni,időpont aug.28-30 helyszín adott,amiket privát üzenetben leírunk megbeszélünk amennyiben meg van a kölcsönös szimpátia!!Várjuk privát üzeneteiteket!!Sziasztok!A&L
Nudizi merre szoktatok járni Győrbe vagy környékén?

Keszthely-Sárvár között 2 bi pasi megnézne bi párokat, srácokat.
Hölggyel vagy párral találkoznék ma Vas megyében, esetleg kezdő biszex férfival is. 50-es, rendes férfi.
Sziasztok
Veszprém megyében egy kis hétvégi kalandra keresnék lányt!
Csak lányt esetleg párt! Pasik kizárva!! ( mert itt ahogy elnézem szinte csak pasi keres pasit..)
Veszprém megyében egy kis hétvégi kalandra keresnék lányt!
Csak lányt esetleg párt! Pasik kizárva!! ( mert itt ahogy elnézem szinte csak pasi keres pasit..)
Szentgotthárdon autóban vagy szabadban szopnék legalább két pasit az esti, éjszakai órákban. Kényszer szopatás és mélytorkozás jöhet. Gotthárdi vagy környékbeli fiúkat keresek 18-40 között, átlagos/sportos/kigyúrt/erős testalakattak (nem macis) . Továbbiak a profilomon.

Törölt felhasználó (4605872)

Sziasztok, ma este pasit fogadnánk nagyobb mérettel.
Pénteken 2 bi pasi beszállna, vagy megnézne bi párokat Sárvár környékén.