Győrbe 18 óra körül 2 pasi keres egy harmadik 40-50 es pasit csakis kimondottan kőlcsőnős óral szexre! Mi 46 és 52 évesek vagyunk,hely van! Ápoltság és diszkrécióra fontos! Csak olyan írjon aki találkozni is mer, nem levelezgetni szeretnénk feleslegesen ne raboljuk egymás idejét!Hely van
Győrbe 18 óra körül mai nap vagy kedd,szerdai napon 2 pasi keres egy harmadik 40-50 es pasit csakis kimondottan kőlcsőnős óral szexre! Mi 46 és 52 évesek vagyunk,hely van! Ápoltság és diszkrécióra fontos! Csak olyan írjon aki találkozni is mer, nem levelezgetni szeretnénk feleslegesen ne raboljuk egymás idejét!Hely van!
Ismerkednek hölgyekkel. Igényes pasi vagyok.

Sziasztok! Pasival ismerkednék. Nem akárkivel. Egy valóban kellemesen eltöltött kikapcsolódáshoz keresem partnerem
Szombathelyen valaki?
Sziasztok!
Zalaegerszegn ma valaki? Hölgyek előnyben!!
Zalaegerszegn ma valaki? Hölgyek előnyben!!
Sziasztok! Pasival ismerkednék. Nem akárkivel. Egy valóban kellemesen eltöltött kikapcsolódáshoz keresem partnerem
Győr Mosonmagyaróvár környékén keresek párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra csak unit keresek jó mérettel!!
Marcali-Keszthely környékén bisex csajt, párt, srácot keres két pasi.
Sziasztok! Hölgy, pár ma Szombathelyen vagy környékén, aki strandoláshoz csatlakozna? Privátban írjátok!
Győr környékéről ismerkednénk kifejezetten nagy méretű pasival.(min 20cm),párral és bi hölgyel. Világ végéről ne írjatok. Pest és hasonló kizárt. Képcsere,viber,tali.
Vki leszopna ma este? privizz
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra wink
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük wink
Szép napot wink Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Bocs, nem ide akartam!
(Ez egy válasz Dzsoze üzenetére (2022. 08. 14. vasárnap 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Jövőhéten szopnék Győr&környéke.

Hétfön este Cegléden szopatómat keresem.
Sziasztok!
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Budapesten vagy Vas megyében örömmel csatlakoznék párokhoz, főleg a hölgy örömére, némi tapasztalattal és nagy lelkesedéssel. Ötvenes, rendes férfi.
Zalakaros ma ?
Mosr szopatnék győrben
Sziasztok
Pápán ma fogadnék uni vagy aktív srácot. Kíváncsi heterók előnyben