Igen, elég sok emberrel nehéz felvenni a kapcsolatot. Nem biztos, hogy azért mert "kamu" - csak nem veszik a fáradtságot arra, hogy egy egyszerű "Bocs, nem rád gondoltam" üzenettel válaszoljanak. Persze, sok esetben - olvasva a "kifakadásokat", ezt nem is csodálom...
DE!
Azt szeretném megerősíteni, hogy Te egy ÍZIG-VÉRIG VALÓDI, CSODÁLATOS HÖLGY VAGY! Korábban voltam olyan szerencsés, hogy találkozhattam Veled. Sőt - nem is egyszer! S remélem, hogy lesz még benne részem! (Ez egy válasz Tapintás6 üzenetére (2022. 08. 16. kedd 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 07:32
DE!
Azt szeretném megerősíteni, hogy Te egy ÍZIG-VÉRIG VALÓDI, CSODÁLATOS HÖLGY VAGY! Korábban voltam olyan szerencsés, hogy találkozhattam Veled. Sőt - nem is egyszer! S remélem, hogy lesz még benne részem! (Ez egy válasz Tapintás6 üzenetére (2022. 08. 16. kedd 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Kedves hirdetők! Tudom hogy az oldalon kevés a valódi csaj! Én az vagyok és ezt azok tudják csak igazán akikkel találkoztam is. Pl intim kozmetika stb. Tehát, továbbra is Ismerkedni szeretnék de ..... Ha lehetőséget kapsz, ne bénázd el! Egy randin sem vagy kuka! Ha napokig nincs mondanivalód, én nem foglak keresni. Ha képet cserélünk, te is kérhetsz egyénit, én azt fogok kérni. Sok sikert! Ja és ez senkinek sem kötelező!
Ma este orálisan kènyeztetek Lentiben. Helyem van. Privizz
Minek ha válaszra sem méltattok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 16. kedd 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 12:25
Törölt felhasználó (4666869)

Sziasztok!
Keresünk hellyel rendelkező párt, lány, férfit.
Sziasztok!
Úgy alakult, hogy ma este tudnék nővel, párral vagy férfivel találkozni. Ha úgy érzed vagy érzitek, hogy személyemre vágysz, vágytok, vegyétek fel velem a kapcsolatot. Hellyel rendelkezem, csak utazni sajnos nem tudok.
Üdv
R
Úgy alakult, hogy ma este tudnék nővel, párral vagy férfivel találkozni. Ha úgy érzed vagy érzitek, hogy személyemre vágysz, vágytok, vegyétek fel velem a kapcsolatot. Hellyel rendelkezem, csak utazni sajnos nem tudok.
Üdv
R
Sziasztok!Igényes,korunkbeli (max.47)borotvált párokkal ismerkednénk!!Elsősorban párok,de lányok,hölgyek is írhatnak nyugodtan.Szóló pasi is szóba jöhet,de az még képlékeny….Konkrét elképzeléseink vannak,kisebb létszámú “bulit”szeretnénk összehozni,időpont aug.28-30 helyszín adott,amiket privát üzenetben leírunk megbeszélünk amennyiben meg van a kölcsönös szimpátia!!Várjuk privát üzeneteiteket!!Sziasztok!A&L
Szopatni szerető pasit keresek. Szombathely vagy környéke.
Vkit megtöltenék ma este privizz!
Ugyanez a tapasztalat!
most meg mindenki hazudik csak épp ő nem mi?
alma100 aztán ez a profil... Ugyanaz a szöveg ,majd bár beszélgetés után nincs válasz !
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 16. kedd 03:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 03:45

Törölt felhasználó (4251042)

Ez igy van kis uj,egy alma100 nevű felhasználó szokása volt ez pár éve,söt ugyan azt a képet kaptam mint pár éve
Sziasztok!
Sziasztok!
Szombathelyi hölggyel ismerkednék!
Szombathelyi hölggyel ismerkednék!
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresnék kellemes időtöltésre Szombathely vagy Sopron környékén.
Angol, Matek korrepetálás hölgyek, párok - Budapest-Tatabánya-Győr vonalon smile írj privátban
Okolszex kedvelő novel ismerkednek 18/7 merettel imadok oklozes közben nyalni
Sziasztok!
40-es éveiben járó igényes pár vagyunk. 21-től 3 napot töltünk egy Körmendi hotelben kettesben. Arra gondoltunk ha már ott vagyunk kalandozhatnánk. Keresnénk elsősorban hölgyet, párt esetleg sportos pasit, akivel színesítenénk ottlétünket. Természetesen nem mindenáron, de ha valaki/k szimpatikus akkor miért ne.
40-es éveiben járó igényes pár vagyunk. 21-től 3 napot töltünk egy Körmendi hotelben kettesben. Arra gondoltunk ha már ott vagyunk kalandozhatnánk. Keresnénk elsősorban hölgyet, párt esetleg sportos pasit, akivel színesítenénk ottlétünket. Természetesen nem mindenáron, de ha valaki/k szimpatikus akkor miért ne.
Kedves hirdetők! Tudom hogy az oldalon kevés a valódi csaj! Én az vagyok és ezt azok tudják csak igazán akikkel találkoztam is. Pl intim kozmetika stb. Tehát, továbbra is Ismerkedni szeretnék de ..... Ha lehetőséget kapsz, ne bénázd el! Egy randin sem vagy kuka! Ha napokig nincs mondanivalód, én nem foglak keresni. Ha képet cserélünk, te is kérhetsz egyénit, én azt fogok kérni. Sok sikert! Ja és ez senkinek sem kötelező!
Ugyan azt kaptad? Ha gondod volt a képpel mért nem szóltál? Mért nem kértél másikat? Utólag magyaráztok itt mint a vénasszonyok. Pár hét alatt nagyon sokan irtak nekem és azokból csak nagyon kevesen kaptak lehetőséget. Te is kaptál de nem éltél vele. Amit itt csinálsz az egy aljas szemétség! Ha bajod volt, meg is irhattad volna. A képemről pedig annyit hogy ha nem tetszik amit küldtem, kérhettél volna amilyet akarsz! Nem utólag kell magyarázni!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 16. kedd 03:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 16. kedd 03:45

Ez igy van kis uj,egy alma100 nevű felhasználó szokása volt ez pár éve,söt ugyan azt a képet kaptam mint pár éve
Sziasztok ma este Szentgotthárdon lány vagy pár?helyem van
(Ez egy válasz LiuLiu üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 20:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 20:13

Nem vagy egyedül...gondolom tőled is kért egy képet, ahol mondjuk a kisujjad tedd a szádhoz
vagy hasonló..aztán hírtelen pár beszélgetés után lelépett...hát sok siker!

Kedves Liuliu! Ha jól emlékszem 2 napig irtunk egymásnak azután te tüntél el. 1 hét mulva irtál rám és elnézést is kértél hogy nem foglalkoztál velem. Akkor irtam hogy inkább hagyjuk. Ez a beszólásod itt elég aljas volt és hazug! Normálisabbnak gondoltalak! Sholt36! Keserű a szőlő? Ha bajod van mért nem irtál? Ide tudsz irni de nekem meg semmit és én vagyok a komolytalan? Az első nap irtunk. Azóta te egy sort sem irtál! Elnézést de ha egy pasi nem keres, én nem fogok könyörögni!
Nem vagy egyedül...gondolom tőled is kért egy képet, ahol mondjuk a kisujjad tedd a szádhoz
vagy hasonló..aztán hírtelen pár beszélgetés után lelépett...hát sok siker!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 15. hétfő 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 15. hétfő 20:05

És komolyan is gondolod?tel szám csere par mondat aztán úgy leléptél mire a lényeg jött volna mint a siccc