Méretes pasi ma este zeg és környéke?
Nem indul az autó!
(Ez egy válasz Multi0829 üzenetére (2022. 08. 19. péntek 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

M70 autóút -Letenye-NKanizsa-Bszentgyörgy-Keszthely-Hèvíz -illetve Vonyarc vonalon közlekedek hamarosan. Kényeztetést vállalok. Szabadban is ok, heterok is kereshetnek. Ezenkívül masszázst is szivesen vállalok
Sziasztok Győrben autós kaland oke lenne ha gondoljatok☺️
(Ez egy válasz csinospar11 üzenetére (2022. 08. 19. péntek 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 19. péntek 15:09

Ma este kalandoznank, autos, leskelodos tali, vagy akar meg is latogathatunk valakit. Nagymegyer, Gyor kornyeke. Atlagos meretu pasit vagy part keresunk, esetleg csajt
Sziasztok! Megyek berény irányàba. Érdemes benézni a hévizi zsiliphez?
Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.

Ma este kalandoznank, autos, leskelodos tali, vagy akar meg is latogathatunk valakit. Nagymegyer, Gyor kornyeke. Atlagos meretu pasit vagy part keresunk, esetleg csajt
Fital srcácot vagy tapasztalatlan fiút urat keresek aki szívesen kipróbálna műpuncit.Normális valóban komolyan érdeklődőt keresek(meleg fiúkat nem!).Igényes ápolt srác vagyok,helyem is van.Csak akkor írj ha el is tudsz jönni.Értelmes intelligens bemutatkozást kérek!Pestmegyi vagyok.Elérhetőséget írj!
Sziasztok!
VASÁRNAP ESTI kalanhoz keresek ápolt kedves párt, hölgyet!
Sziasztok!
Párként, ma estére keresünk fiatal párt Győrből, vagy környékéről!
Párként, ma estére keresünk fiatal párt Győrből, vagy környékéről!
Ma estére hölgyet vagy párt keresek a hölgy örömére Sopronban.
Hetero pasi vagyok, kellemes mérettel
Hetero pasi vagyok, kellemes mérettel
Sziasztok! Nőt illetve párt keresnék kellemes időtöltésre, Szombathely illetve Sopron környékén
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. smile Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! Írj, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hello, ma délutan 15-16 óra magassagába keresek partnert. Szombathely Sárvár környékéről. Kocsim van.

Sziasztok szombat estére keresek lányt vagy párt Szentgotthárdon helyem van
Sziasztok Győrben párral vagy hölgyel ismerkednek remelem akad valaki aki unatkozik!
Sziasztok! 34 éves inteligens srác kényeztetne lányokat, hölgyeket, párok lány tagját Sopronban. Helyem van privátban várom a jelentkezéseket!
Sziasztok!
Hajnyírást vállal valaki ma szombathelyen?