Győr??
Bocs, már ne haragudj, de kövér, pocakos és szőrös pasiként mégis mit vársz? Még egy nálad 100x jobb kinézetű férfinek is nehéz a kapcsolatteremetés hetero alapon. Tapasztalatból tudom. Sok sikert és kitartást.
(Ez egy válasz Drgabor88 üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 22:04

Igaz az hal meg utoljára, csak lelohaszt hogy ennyien vannak a kamu emberek. Pedig én szívesen kényeztetnék, mert az étvágyam és a fantáziám hát nagy és piszkos.
Az biztos hogy sok az unatkozó emberke,és ez más oldalakon is így van.
(Ez egy válasz Drgabor88 üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 22:04

Igaz az hal meg utoljára, csak lelohaszt hogy ennyien vannak a kamu emberek. Pedig én szívesen kényeztetnék, mert az étvágyam és a fantáziám hát nagy és piszkos.
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy tiltanak
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 14:40
Törölt felhasználó (4657899)

Izmos nagyméretű srác a hölgy részére?
Holnap lesz innen valaki Körmenden a Mjus-ban?
Nehéz ha nem reagáltok az üzenetre!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 14:40
Törölt felhasználó (4657899)

Győr környéki párokkal ismerkednénk.
Hévízen masszázs hölgyek párok és pasik számára kedden szerdán házhoz. megyek.
Győr környékén ismerkednek

Sziasztok ma este lány vagy pár Szentgotthárdon?helyem van
Remény mindig van.
(Ez egy válasz Drgabor88 üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 21. vasárnap 19:07

Sziasztok! 34 éves vagyok igényes, borotvált, fiatal pasi. Sopronban lakom, és magányos estéim bearanyozására keresek, hölgyeket, párokat. Hatalmas étvágyam van, a fantáziám is elég mocskos, ma estére is keresek partnereket akik ellazulhatnak nálam, illetve kölcsönösen lazìtunk. Sajnos kicsi reménnyel ìrok mert sok a kamu ember a csoportban, de én garantáltan nem vagyok az, én privátban viberen illetve whatsappon arcképes fotókat is tudok küldeni amit aktuálisan készítek el. Csalódás kizárva nálam!
Sziasztok ! Nagykanizsán és környékén férfi, nő vagy pár szexpartnert keresek minden jóra. Helyem van.
Mosonmagyaróvár környékén keresek kalandot.
Győr környékéről keresünk egyedülálló pasit,feleség közös kényeztetéséhez.
Arcos képet kérni fogunk...
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Több 100 kilómétertől ne írj..
Arcos képet kérni fogunk...
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Több 100 kilómétertől ne írj..
Szombathelyen crossdresser pasi szabadba szopna ma este .
Sziasztok! 34 éves vagyok igényes, borotvált, fiatal pasi. Sopronban lakom, és magányos estéim bearanyozására keresek, hölgyeket, párokat. Hatalmas étvágyam van, a fantáziám is elég mocskos, ma estére is keresek partnereket akik ellazulhatnak nálam, illetve kölcsönösen lazìtunk. Sajnos kicsi reménnyel ìrok mert sok a kamu ember a csoportban, de én garantáltan nem vagyok az, én privátban viberen illetve whatsappon arcképes fotókat is tudok küldeni amit aktuálisan készítek el. Csalódás kizárva nálam!
párokkal hölgyekel ismerkednék Zala megyéből hetero alapon privibe keresetek nyugodtan vagy levére is szívesen válaszolok
Vki leszopna ma délután vagy este? privizz!