Kerestek?! Írtam többször is.
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2022. 08. 24. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 19:17

Mi konkrétan kifejezetten nem nagyfarkút keresünk, sőt nem is kigyúrtat. Nálunk az ilyen típus alapból kiesik és több hozzánk hasonló párt ismerünk.
De persze nyugtathatod magadat és a sikertelenséged okaként megjelölheted a farkad méretét.
Ja, és nálunk a borotvált mellkas is kuka!
De persze nyugtathatod magadat és a sikertelenséged okaként megjelölheted a farkad méretét.

Győrben valaki?
Péntek estére párt keresünk.
Bocsi neharagudj, de nem neked írtam, hanem annak aki nekem oda kommentált hogy kis pocakkal szőrösen mit is akarok. Mégegyszer neharagudj.
(Ez egy válasz masszazskeszthely üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 25. csütörtök 06:29

Drgabor88 mi a baj azzal, ha megköszönök egy jól sikerült estét? Csak kiváncsiságból kérdezem..
Ma este vki Zalaegerszegen vagy a közelben? privizz!
Sziasztok!Párokkal ismerkednénk!Adatlapunkon minden elsőre lényeges infó szerepel,többit privát üzenetben!Nem csak a kiírt időpontra keresnénk,de az lenne a legjobb!!Várjuk leveleiteket!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Nagy az Isten állatkertje!
(Ez egy válasz páros04 üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 25. csütörtök 08:46

Ezzel gond,max az,ez nem reklám helye.Ami neked jo,lehet másnak szar.Máshol reklámozz.
Sziasztok! Lányt/Nőt illetve párt keresnék kellemes időtöltésre esetleg cuckoldra, lakhelyem 40km-es körzetében
Holnap(péntek) délelötti diszkrét szextalira keresek lányt anyukát Szombathely,Kőszeg,Csepreg körzetébe.
Ezzel gond,max az,ez nem reklám helye.Ami neked jo,lehet másnak szar.Máshol reklámozz.
(Ez egy válasz masszazskeszthely üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 25. csütörtök 06:29

Drgabor88 mi a baj azzal, ha megköszönök egy jól sikerült estét? Csak kiváncsiságból kérdezem..
(Ez egy válasz Drgabor88 üzenetére (2022. 08. 23. kedd 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyszerű... Ezzel is csak azt erősítetted, hogy mennyire nem lehet megfelelni!
Az a baj nem szeretem a netto szarrágást...A türelmem rövidebb mint a faszom és gyakran előbb elfogy... ha jelölgetni kell a türelmet jelölném meg a sikertelenség okaként!
Az Önismereti szakkör véget ért, Esetleg még valakik akiknek valami okon kurván nem lehet megfelelni?!
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2022. 08. 24. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 19:17

Mi konkrétan kifejezetten nem nagyfarkút keresünk, sőt nem is kigyúrtat. Nálunk az ilyen típus alapból kiesik és több hozzánk hasonló párt ismerünk.

(Ez egy válasz Junkie Boy üzenetére (2022. 08. 24. szerda 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 15:40

Mindegyik állítás igaz...Csalódottságom nem a szexuális sikertelenségből adódik sokkal inkább a környékbeli emberek jelleméből vagy jellemtelenségéből.. És a lófasznak is van vége én sem vagyok örökké uriember,,, És tapló vagy nem tapló amit írtam nem áll sajnos messze a valóságtól..És úgy hiszem nem ezen múlik vagy ezen már nem múlik?!
Kivétel mindig van... Tisztelet annak kis kevésnek.

Sziasztok bi vagy lesbi lányt keresek magamnak,hely van a párom mind néző,légy ápolt.
Mindegyik állítás igaz...Csalódottságom nem a szexuális sikertelenségből adódik sokkal inkább a környékbeli emberek jelleméből vagy jellemtelenségéből.. És a lófasznak is van vége én sem vagyok örökké uriember,,, És tapló vagy nem tapló amit írtam nem áll sajnos messze a valóságtól..És úgy hiszem nem ezen múlik vagy ezen már nem múlik?!
Kivétel mindig van... Tisztelet annak kis kevésnek.
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2022. 08. 24. szerda 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 14:25

Tisztelettudó kedves korrekt adatlapod szerint.Szerintem csalódott és tapló!Nem a farok méret a lényeg,hanem hogy első körben tudjon normálisan kommunikálni.Számít a kinézet is de először beszélgetni tudjon.
Ma este 6 óra körül szopatnék mosonmagyaróváron
Tisztelettudó kedves korrekt adatlapod szerint.Szerintem csalódott és tapló!Nem a farok méret a lényeg,hanem hogy első körben tudjon normálisan kommunikálni.Számít a kinézet is de először beszélgetni tudjon.
(Ez egy válasz Junkie Boy üzenetére (2022. 08. 24. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 13:02

Báttya.. itt egy a lényeg.. legyen 25-30cm-s faszod a többi nem számít... Lehetsz pocakos szőrős igénytelen bunkó... akkor is megesznek a szarodból 1-1,5 kg-t csak tedd be a behízott széttágult szétbaszott pinájába hogy feszítse neki....
Bár az lenne.. lehet mindenkinek könnyebb lenne kicsit :P
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 24. szerda 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 13:19

Törölt felhasználó (4605872)

Ez a gyenge elmék csoportja?
Ez a gyenge elmék csoportja?
(Ez egy válasz Junkie Boy üzenetére (2022. 08. 24. szerda 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 13:02

Báttya.. itt egy a lényeg.. legyen 25-30cm-s faszod a többi nem számít... Lehetsz pocakos szőrős igénytelen bunkó... akkor is megesznek a szarodból 1-1,5 kg-t csak tedd be a behízott széttágult szétbaszott pinájába hogy feszítse neki....