Semmi baj
(Ez egy válasz Tapintás6 üzenetére (2022. 08. 26. péntek 17:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Elnézést.
(Ez egy válasz Akrlak 12 üzenetére (2022. 08. 26. péntek 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Gáborkának vannak gondjai, úgy látom.
(Ez egy válasz Tapintás6 üzenetére (2022. 08. 26. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 14:31

Szia Drgabor88! Én sem vagyok kamu, és lehetőséget is kaptál de ez az első nap óta nem jelentkeztél. Ne sértődj meg de egy olyan valaki aki még alkalmat is kap, az ne panaszkodjon.

("mi a baj azzal, ha megköszönök egy jól sikerült estét?"

Bocsi neharagudj, de nem neked írtam, hanem annak aki nekem oda kommentált hogy kis pocakkal szőrösen mit is akarok. Mégegyszer neharagudj.
Nekem válasz se jött
(Ez egy válasz Tapintás6 üzenetére (2022. 08. 26. péntek 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia Drgabor88! Én sem vagyok kamu, és lehetőséget is kaptál de ez az első nap óta nem jelentkeztél. Ne sértődj meg de egy olyan valaki aki még alkalmat is kap, az ne panaszkodjon.
Üdvözlet
Alex vagyok zalaegerszegi potens igényes, értelmiségi, szabad szolgáló.
Keresem azon szolgalható partnerem,aki szabadidejében rendelkezne velem,kihasznàlna
köszönöm előre is a bizalmat,vàrom azon partnerem ,akàr pàr személyében is,aki igényt tartana egy szolgàlóra
Alex vagyok zalaegerszegi potens igényes, értelmiségi, szabad szolgáló.
Keresem azon szolgalható partnerem,aki szabadidejében rendelkezne velem,kihasznàlna
köszönöm előre is a bizalmat,vàrom azon partnerem ,akàr pàr személyében is,aki igényt tartana egy szolgàlóra
Szombat estére párt keresünk.
Hétvégén Zalakaroson hölgy vagy pár?
szia kedves

vas-zalamegyében????
Sziasztok!
Szombathelyen unatkozó nővel randiznék
Szombathelyen unatkozó nővel randiznék

(Ez egy válasz Drgabor88 üzenetére (2022. 08. 22. hétfő 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 22. hétfő 22:04

Igaz az hal meg utoljára, csak lelohaszt hogy ennyien vannak a kamu emberek. Pedig én szívesen kényeztetnék, mert az étvágyam és a fantáziám hát nagy és piszkos.
Sziasztok! Fiatal bi srác vagyok, estére keresek kalandot/kalandokat, Szombathely-Sárvár és vonzáskörzetében. Pár, nő, férfi bármi szóba jöhet. Utazni tudok.
Sziasztok!
Szombat, vasárnap délelőtt Győrben valaki/k kis kalandra?
Szombat, vasárnap délelőtt Győrben valaki/k kis kalandra?
Sziasztok ma napközben veszprém - Győr vonalon utazom . Vidámkodás élvezet?!
Ma délelőtt orálra valaki Győrben?
Kerestek?! Írtam többször is.
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2022. 08. 24. szerda 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 19:17

Mi konkrétan kifejezetten nem nagyfarkút keresünk, sőt nem is kigyúrtat. Nálunk az ilyen típus alapból kiesik és több hozzánk hasonló párt ismerünk.
De persze nyugtathatod magadat és a sikertelenséged okaként megjelölheted a farkad méretét.
Ja, és nálunk a borotvált mellkas is kuka!
De persze nyugtathatod magadat és a sikertelenséged okaként megjelölheted a farkad méretét.
Ja, és nálunk a borotvált mellkas is kuka!

Győrben valaki?
Péntek estére párt keresünk.
Bocsi neharagudj, de nem neked írtam, hanem annak aki nekem oda kommentált hogy kis pocakkal szőrösen mit is akarok. Mégegyszer neharagudj.
(Ez egy válasz masszazskeszthely üzenetére (2022. 08. 25. csütörtök 06:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 25. csütörtök 06:29

Drgabor88 mi a baj azzal, ha megköszönök egy jól sikerült estét? Csak kiváncsiságból kérdezem..