Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Mikor indulsz ? Merre ?
(Ez egy válasz kellavonzalom üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 15:24

Sziasztok Holnap biciklire pattanok Győrben esetleg valakinek kedve velem tartani?
Sziasztok.Győr-Komárom környéki hölgy,pár?Bi is ok....
Ma este vki???? privizz!
Szia olyan pasi kell már aki a pasinak nékülem dugja ujjaza nyalja szájba dugja hosszú távon néha én is megyek vele nézönek meg masztizni nyalatni magam
Sziasztok Holnap biciklire pattanok Győrben esetleg valakinek kedve velem tartani?
Mosonmagyarvar környéke szopatnék
Kerestek-kerestek de, soha nem írtok vissza még egy nemet sem :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 09:22
Törölt felhasználó (4605872)

Férfit keresünk nagyobb mérettel.
Sziasztok!
Keszthelyen keresnék hölgyet, vagy párt akikkel kellemes időt tölthetnénk együtt. Ha érdekellek kérlek írj üzenetet.
Köszi a figyelmet.
Keszthelyen keresnék hölgyet, vagy párt akikkel kellemes időt tölthetnénk együtt. Ha érdekellek kérlek írj üzenetet.
Köszi a figyelmet.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok . Jó időt kihasználva ma kora déután . Vagy holnap délelött Győr és környéke? Cowalter , duna part, püspökerdő?
Sziasztok!
Zalaegerszeg és környékén kalandot keresek ma napközben!
Zalaegerszeg és környékén kalandot keresek ma napközben!
Férfit keresünk nagyobb mérettel.
Sziasztok mai napra keresek lányt vagy párt Szentgotthárdon helyem van csak aki mer is találkozni
Délutánonként valaki?
Sziasztok! Szabadtéri fotózásra keresünk fotóst. (Keszthely) Privátba írj.
Zalaegerszegi hölgyet keresek állandó szeretői kapcsolatra! 30-50 között, diszkréció, igényesség adott és elvárt! Heti 1-2 találkozó! Írj privát üzenetet! Köszönöm
Győri lányt elhanyagolt feleséget keresek 40 éves korig! Lakás van. Én jóképű sportos 40éves. Csak lányt keresek.
Sziasztok.Győr-Komárom környéke?Hölgyek-Párok-valakki?Alkalmi???
Győr és környékén valaki, valamit?