Sziasztok
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Lányt vagy Párt keresek.
Csak az írjon aki el is mer jönni a találkozóra.
Ma este Zalakaros parkerdő autós kaland 21 00 óra fiúkat párokat várunk
Sziasztok!Párt keresnek kortól alkattol függetlenül!Győrben!Séta?Bicaj?Vagy amit akartok?Keressetek!
Kalandot keresünk a hétvégére.
Ma kora este Győr környékén párral vagy női fehérneműs uni val taliznék hely kellene kocsim van.
Bukfurdo szauna reszlegen ma valaki?
Hello! Győrben nézhető pár, szimpátia esetén beszállással?

Sziasztok ma este lány vagy pár Szentgotthárdon?helyem van csak aki mer is találkozni
Sziasztok! A hétvége folyamán hellyel rendelkező párokhoz csatlakoznék vagy csak nőhöz! Korhatár nincs! Pároknál ha a férfi bisex az sem baj itt max kölcsönös orál szóba jöhet! Vas megye és Zalaegerszeg+30km-es körzete előny! Légy ápolt és higénikus! Diszkréció adott és elvárt!
Holnap valaki 18- körül nem jön Bükfürdő szaunába ?pár , hölgy ?
Ma este 22 óra után volna helyem és időm egy finom kölcsönös orálra Keszthely mellett.
Nem kövér partnert keresek, max. átlagos intimmel.
Privátban!
Nem kövér partnert keresek, max. átlagos intimmel.
Privátban!
Mosonmagyaróvár s környékén párt keresek házibaràt lennék diszkréten. Illetve hölgyet anyukát titkos kapcsolatra. Kor alkat nem számít. Igényes pasi vagyok. A jó fiúk hoppon maradnak?
Szombathely környékén uni vagy aktív srác ma este? Hely szabadban vagy nálad
kocsival leszek
Kíváncsi heterók is nyugodtan írhatnak

Kíváncsi heterók is nyugodtan írhatnak
Érdemes még kimenni ? Nincs valami nagy meleg nap se süt . Ti kint vagytok.?
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2022. 09. 08. csütörtök 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 08. csütörtök 08:55

Sziasztok. Ma kovalteren napozás, kirándulás 13:00-18:00 között....
Zalaegerszegen ma este 9 után nálam tali. Pasit keresek. Írj privátot!
Zalaegerszegen nő vagy párt most ?!
Szia, igen, azért is írok ide. Ám sajnos - vagy nem - szexfüggő, ezért aztán telhetetlen vagyok.
(Ez egy válasz Sleon2 üzenetére (2022. 09. 08. csütörtök 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia
Ird mar meg, h talaltal - e... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 08. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 08. csütörtök 11:31
Ird mar meg, h talaltal - e... (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 08. csütörtök 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4679149)

Sziasztok! Ma este leugrom Budapestről Győrbe, majd jövök vissza. Ha valaki az útvonalon kalandozna, ne fogja vissza magát. Ja, párt vagy nőt keresek.

Sziasztok! Ma este leugrom Budapestről Győrbe, majd jövök vissza. Ha valaki az útvonalon kalandozna, ne fogja vissza magát. Ja, párt vagy nőt keresek.

Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!