Szombathelyen(holnap09.15.) reggel autoban hölgyek,csajok,nők egy kis kényeztetés?
Győr Moson Sopron ma valaki? Solo férfi keres jelenleg
Vas megyében idősebb nő ismeretsègèt keresném
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén.
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok! ki szeretne ma este egy erotikus masszázst esetleg? Részletek privátban.
Ma este valaki tali?
Ma este vki?helyem van privizz!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Vas megyében hölgy, pár, biszex férfi?
Győr
Az sem baj ha van egy kis extra.
(Ez egy válasz carei85 üzenetére (2022. 09. 12. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Masszőr hölgyet keresek Zalából. írj
Soproni szexőrült, nimfó hölgyet vagy párt keresek az sem baj ha az érettebb korosztályba tartozol.
Balatonkeresztúr és környékén keresünk egy barátommal hölgyet párt többeshez
Balatonkeresztúr és környékén keresünk egy barátommal hölgyet párt többeshez
Masztit néznék, vagy egymás előtt csinálhatnánk közösen, szabadban, kocsiban. Zala megye. Kukkolni is szeretnék férfit, nőt, párt...
Bükfürdőn ismerkednénk.