Ma este tele élveznék vkit,helyem van Zala megyében, diszkréció természetes, privizz!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma este szopatnék Lébény környékén. Fiúk jelentkezését is várom.
Ma este szopatnék Lébény környékén. Fiúk jelentkezését is várom.
Szia. Most valaki lébény környékén esetleg?
Sziasztok
Mai nap estére keresek partnert pàr, nő esetleg pasi személyében. Hely van Keszthely mellet.
Privátban keres.
Mai nap estére keresek partnert pàr, nő esetleg pasi személyében. Hely van Keszthely mellet.
Privátban keres.
Sziasztok.Győr-Komárom környéki hölgyeket-párpkat keresek szexkapcsolatra.Írjatok...
Sziasztok ma este lány vagy pár Szentgotthárdon?helyem van
Sopronba ha lenne kedve valakinek szopatni számba élvezni sopronba tesco mellet parkolok
Sziasztok,
Szombaton 09.24 Kapuváron vagy környékén szívesen találkoznék párral vagy hölggyel akik szeretnének egy forró szenvedélyes együttlétben benne lenni velem.
Szombaton 09.24 Kapuváron vagy környékén szívesen találkoznék párral vagy hölggyel akik szeretnének egy forró szenvedélyes együttlétben benne lenni velem.

Sziasztok! Aktuális még? Esetleg lenne kedvetek találkozni?
(Ez egy válasz Focis üzenetére (2022. 09. 21. szerda 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma estére Komáromba, pár vagy hölgy mellénk/velünk? Max 40 éves korig...Ja szólo pasik, totál off számunkra(felesleges próbálkozni).
Jövő hétfön 30-as fiut keresünk a nejemnek,Kehidán a szaunába
péntektől-hétfőig Zalakaroson wellnessezünk. 1-2 30 év alatti átlag testalkatú, nagy farokméretű fiúval ( 18/5-től ) vagy párral, - ahol szintén nagy méretű a fiú. - esetleg meglepném a párom valamelyik szálloda szaunájában, Ígérni nem ígérek semmit, talán szerencsétek lesz egy laza dugáshoz, orálhoz, cicire élvezéshez. Fürdőbelépőt, utazást állom, hivatásosok is jelentkezhetnek!
Szia ne foglalkozzál az Adrival nem válaszol ka....
(Ez egy válasz NagyFaszú üzenetére (2022. 09. 21. szerda 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hölgyeknek ajánlok élményekben gazdag masszázst vas megyében.
Sziasztok 22 utanra keresek sexpartnert. Szombathely, Sárvár környèkéről Autós kaland is bejön. Ápolt, borotvált 18as
Írj

Sziasztok! 23-a, illetve 24-e estére keresek hölgyet vagy párt kölcsönös örömszerzésre, akár a szabadban is (Zala, Vas megye). Utazni tudok.
Győr és Mosonmagyaróvár környékén párral vagy női fehérneműs uni val taliznék hely kellene kocsim van.