Sziasztok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj & Írjatok!
Pasit keresünk feleség közös kényeztetésére Győr környékéről.
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Kamusok kíméljenek abból rengeteg van..
Állandó házibarátot keresünk,akivel néha jól érezhessük magunkat..Méret is számít...
Ilyenek hogy arra járok fuvarba,kíméljenek..
Akit már elutasítottunk kérjük ne írjon..
Kamusok kíméljenek abból rengeteg van..
Állandó házibarátot keresünk,akivel néha jól érezhessük magunkat..Méret is számít...
Ilyenek hogy arra járok fuvarba,kíméljenek..
Október végén pár napot eltöltünk Lentiben és Bükbe! Hölgyet keresünk aki a pár hölgy tagját kényeztetné.
Kedden Bukfurdon valaki? Szauna….
Győr és környéki autós szexre vagy panzióba keresek lányt aki szereti ha jól lerendezik! Elhanyagolt gyerekes anyukák is írhatnak! Én jóképű igényes 40 év. TV2chetes lányok előnyben!!!
Sziasztok! Szombathelyen vagy megyén belül, nő vagy pár van aki férfit keres? Privátban a többit.
Keresnék egy szép, jó alakú hölgyet,alkalmankénti szeretkezéshez. Kor nem számít.
Sziasztok!Hölgy, pár Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Sziasztok.
Biszexuális férfi tagú, domináns, irányítani vágyó/szerető párt keresek.
Ha szerettek parancsolni, élvezitek, ha egy szófogadó pasi azt teszi, amit szeretnétek, írjatok.
Vas megye és környéke, helyem nincs, de utazni tudok.
Biszexuális férfi tagú, domináns, irányítani vágyó/szerető párt keresek.
Ha szerettek parancsolni, élvezitek, ha egy szófogadó pasi azt teszi, amit szeretnétek, írjatok.
Vas megye és környéke, helyem nincs, de utazni tudok.
Ma este későn 22.40 körül, Keszthely mellett, volna időm és helyem egy finom kölcsönös orális szexre.
Hölgyet, urat szívesen fogadnék.
Privatban!
Privatban!
Ma este későn 22.40 körül volna időm és helyem egy finom kölcsönös orális szexre.
Privatban!
Privatban!
Jövőhétre keresnék maszírozni tudö hölgyet aki picit többet is vállal. Zala, Vas írj.
Igényes faszszopóm keresem állandóra.......írj-ha nyeled is !
Szombathelyi pasi vagy akar több pasi akik ma szopatnanak? Viber: +36303438129 CSAK ÜZENET
sziasztok Vasmegyében keresek partnert faszveréshez.
Sziasztok Sopronbol senki?

Hello. Kora délután valakik?
Igényes holgypartneremmel hetkoznap delelotti szabadidovel part keresunk Gyorben.
Sziasztok! Győrből hölgyet, párt keresek! Igényes, izmos, kopasz, nagyobb méretű pasi vagyok! Írjatok
Köszönöm a megkülömböztettést,és minek köszönhetem,hogy még egy nem válaszra se vagyok mélto?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 08. szombat 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 08. szombat 17:07
Törölt felhasználó (4605872)

Csak neked nem