Sziasztok!
Ma délután vagy este Zalaegerszegen pasit kényeztetnék. Helyem van. Privátban keress! Köszi.
Ma délután vagy este Zalaegerszegen pasit kényeztetnék. Helyem van. Privátban keress! Köszi.
Hètvége folyamán lesznek párok, esetleg hölgyek a sárvári fürdő szaunarészén?
szia privibe meg tudjunk dumcsizni?
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2022. 10. 20. csütörtök 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 20. csütörtök 10:13

Hosszútávra keresünk fiút aki hetero, normál vagy sportos testalakú, nem túl szőrös, nem dohányzik, 40 éves vagy alatti és ne lakjon távol (kb 80 km). Jó lenne ha hellyel rendelkezne, ha nem akkor megoldjuk. Ugyanitt szintén hosszútávra párokat is keresünk.
sopronban most? kanos, aki popoba tolna
Sziasztok,
Hölgyek,lányok,ma,holnap egy kis kaland Kanizsán a tóparton?
Normál,korrekt pasi vagyok, szeretek kényeztetni,imádom a finom női illatot.
Írj ha megmozgatták a fantáziád
Hölgyek,lányok,ma,holnap egy kis kaland Kanizsán a tóparton?
Normál,korrekt pasi vagyok, szeretek kényeztetni,imádom a finom női illatot.
Írj ha megmozgatták a fantáziád
Sziasztok
Mi egy együtt élő kezdő pár vagyunk . A pár hölgy tagjának keresünk egy szimpatikus , ápolt hölgyet aki a párja előtt kényeztetné. Esetleg besegítene szeretkezésükbe. A jövő héten Lenti és Bükkön töltünk pár napot wellnesselni!
Mi egy együtt élő kezdő pár vagyunk . A pár hölgy tagjának keresünk egy szimpatikus , ápolt hölgyet aki a párja előtt kényeztetné. Esetleg besegítene szeretkezésükbe. A jövő héten Lenti és Bükkön töltünk pár napot wellnesselni!
Vas megyében bi partnert keresek, pár is érdekel ahol a férfi bi.
Ma estefelé uni vagy aktív srác (esetleg kíváncsi heteró) lenne, aki talizna Sümeg és Keszthely környékén?

Hosszútávra keresünk fiút aki hetero, normál vagy sportos testalakú, nem túl szőrös, nem dohányzik, 40 éves vagy alatti és ne lakjon távol (kb 80 km). Jó lenne ha hellyel rendelkezne, ha nem akkor megoldjuk. Ugyanitt szintén hosszútávra párokat is keresünk.
Nagykanizsai illetve környéki idősebb vagy fiatalabb hölgyet, párt keresek gyengéd, érzéki vagy akár szenvedélyes szexre mindkét fél örömére!
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok. Helyem van.
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok. Helyem van.
Sziadztok.Győr-Komárom környéki párokhoz csatlakoznék 3.-nak.Hölgyeket keresek szexkapcsolatra.
Ma napközben Celldömölk környéke valaki? Privibe irj
Sziasztok!Jól szituált, sármos, ezüst mellkasú férfi vagyok...Ha esetleg valós pasit kerestek...
Hétköznap napközben érek rá...
Kezdetnek - úgy gondolom - ennyi elég, ha érdekel, keresstek!
Hétköznap napközben érek rá...
Kezdetnek - úgy gondolom - ennyi elég, ha érdekel, keresstek!
Sziasztok!
Kezdő bi párt vagy pasit keresek.
Kezdő bi párt vagy pasit keresek.
Ma este szopnék autóban. Akár viszonzás nélkül is. Komárom Esztergom megye. Komárom, Tata stb környéke
Sziasztok. Holnap délelőtt valaki móváron esetleg a fürdőben?
Sziasztok
Ma valaki pár nő estleg pasi?
Hely van Keszthely mellet.
Privátban keress.
Ma valaki pár nő estleg pasi?
Hely van Keszthely mellet.
Privátban keress.
Sziasztok. A hétvégét Kőszegen töltjük a párommal. Lányokkal párokkal találkoznánk. Esetleg nagyobb méretű pasik egy jó kis spricc partyra. Privátban irjatok
Sziasztok! Lányt/nőt keresek kellemes együttlétre (Akár barátság extrákkal-ra), esetleg cuckoldra
Csajainkról közös képnézegetés Sopronban vagy környékén?