Sziasztok. Péntek délelőtt párként keresnénk párt,esetleg pasit.
Van párod is?Vagy csak a kèplek közt?Én ma ráérek!Mikor?Hol?
(Ez egy válasz Lyreko üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 18:53

GYŐRBEN MOST VALAKI...?NEM FOGTOK CSALODNI.......VAN HELYEM....MEG MINDEN JOOOOO
Holnap?
(Ez egy válasz Lyreko üzenetére (2022. 11. 03. csütörtök 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 03. csütörtök 18:53

GYŐRBEN MOST VALAKI...?NEM FOGTOK CSALODNI.......VAN HELYEM....MEG MINDEN JOOOOO
Sziasztok!
Holnap azaz Pénteken Keszthely környékén keresek párt vagy nőt napközben autós kalandra!
Holnap azaz Pénteken Keszthely környékén keresek párt vagy nőt napközben autós kalandra!
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sopronba ma valaki leszopna?Szeretem nyilvánossan!Akár többen is lehetünk.
Sziasztok most péntek estére keresek párt vagy női fehérneműst közös élvezetes játékokra hely kellene
Sziasztok!Hölgyeket párokat keresek holnap esti bicajozáshoz sètához ha nem lesz túl hideg!Igény esetén kis huncutkodásra is
Kor alkat mellékes,minden megoldás érdekel!Győr!Írjatok de csak ha komolyan el is jöttök!Sziasztok!

Sziasztok!
Beválalós hölgyet keresek autók kalandra Szombathely környékén.
Beválalós hölgyet keresek autók kalandra Szombathely környékén.

Ma este vki?helyem van privizz Zala megye
Sziasztok!
Ma Győr? Kovalter vagy Püspökerdő ? Győri lány, pár?
Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Írjatok!
Ma Győr? Kovalter vagy Püspökerdő ? Győri lány, pár?
Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Írjatok!
Szia. Csütörtök délelőttre keresnénk egy csajszit 4. nek két bi pasi és egy hetero nő mellé. Helyűnk sajna nincs így a természetben fogunk randizni. Ha érdekel valakit privátban jelezd kérlek. Üdv.
Szerda délután, estére keresek nőt, párt egy fergeteges tabumentes szexkalandra. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, szívesen utazom is. Sportos, magas, tapasztalt, intelligens, megbízható, nagy intimmel rendelkező negyvenes vagyok. Mobilis leszek, keressetek bátran!
Javaslom, hogy mindenki kerülje ezt a személyt, mivel még arra sem képes, hogy válaszoljon a megkeresésre! Katasztrófa, hogy mennyi BÖSZME ember van itt az oldalon.
(Ez egy válasz MrGuess üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 00:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 31. hétfő 00:40

Nagykanizsa környekèn esetleg aki szopna,baszatnà magàt és tudna jönni???
Szia!Én benne vagyok a dologban
(Ez egy válasz Stuyisim üzenetére (2022. 10. 31. hétfő 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 31. hétfő 20:31

Helló!
Szombathelyen keresnék pasit aki szopatna.Esetlef a seggem is dughatod. 39/190/93 vagyok.
Szombathelyen keresnék pasit aki szopatna.Esetlef a seggem is dughatod. 39/190/93 vagyok.
Helló!
Sziasztok!
Holnap estére Budapest - Mosonmagyaróvár (esetleg Budapest - Sopron) útvonalonkeresek ápolt kedves párt, hölgyet aki(k) szivesen ismerkedne.
Holnap estére Budapest - Mosonmagyaróvár (esetleg Budapest - Sopron) útvonalonkeresek ápolt kedves párt, hölgyet aki(k) szivesen ismerkedne.
Keszthely és környéki hölgyet kényeztetnék,akár a párja előtt is.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.