veszprém megyében tapolca mellet valaki egy szex hölgyek párok írjanak minden jóbban benne vagyok
Sziasztok! Kukkolnék ma délután! Minden érdekel! Kocsi van , egy laza szexre .......valaki? Elsősorban nőket keresnék, intelligens, jó fej pasi vagyok! Győr és környéke
Sziasztok! Mai nap Hegyeshalomban keresek hölgyet, bi, uni urat, párt!
Molett nővel ismerkednèk vas megyében
sokan nem tudnak értelmezni.....ahogy te sem!!!! párt keresünk!!!!! nem pasit!!!! akkor azt irtuk volna ide!!!! érted a lényeget????
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 06. vasárnap 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 06. vasárnap 00:25
Törölt felhasználó (3721952)

Elég lett volna egy nem!
KÜLÖN pasimnak pasit NÉKÜLEM minden jóra szopás dugás ujjazás tágitás többi a képzelet fantáziája .Ja hely az nincs se kocsink Győrból
Sziasztok. Szombathelyen keresek párt vagy lányt hosszú finom szexre! Imádok kényeztetni hosszan (puncit nyalni)! Imádom a tartalmas szexet! 18/5.5 intim mérettel rendelkezem!
Győrben Likócson volt egy pár, akit lehetett kukkolni. Valahogy eltűntek. Kerüljetek elő.
Elég lett volna egy nem!
(Ez egy válasz jobannrosszbann üzenetére (2022. 11. 05. szombat 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
értelmezz öcskös!!!!
(Ez egy válasz valentin19 üzenetére (2022. 11. 05. szombat 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
tudsz olvasni??? agyhalott vagy!!!!???
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 05. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 05. szombat 20:34
Törölt felhasználó (3721952)

Ma este egy plusz pasival?
Esetleg holnap egy plusz pasi?
(Ez egy válasz jobannrosszbann üzenetére (2022. 11. 05. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 05. szombat 20:01

holnap estére keresük barátnömmel párt.....szombathely---zalaegerszeg!!!
Ma este egy plusz pasival?
(Ez egy válasz jobannrosszbann üzenetére (2022. 11. 05. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 05. szombat 20:01

Ma éjszaka vagy holnap nappal hölgy vagy pár szexre? Helyem van.
Valaki kedd reggel 7-8 között szhelyen-Sopron között megszopatna?
Győr és környékén találkoznék ma 6 után uni vagy aktív sráccal
lehetsz kíváncsi hetero is

Sziasztok!
Ma Győr? Autós kaland? Kovalter vagy Püspökerdő ? Igényes, diszkrét győri hölgyet illetve párt keresek!
174/76 kopasz, zöld szem, igényes, izmos, átlagnál nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj, Írjatok!
Ma Győr? Autós kaland? Kovalter vagy Püspökerdő ? Igényes, diszkrét győri hölgyet illetve párt keresek!
174/76 kopasz, zöld szem, igényes, izmos, átlagnál nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj, Írjatok!
Sziasztok! 35 éves fiatal srác vagyok, átlagos testalkattal, Győr-Moson-Sopron megyében élek azonbelül Sopronban lakom egyedül. Keresem párok, lányok, társaságát magányos hétköznapjaim, és hétvégéim megszinesítésére. Bármi érdekel, utazni tudok, fogadni tudok... képeket viberen és csevegő oldalakon tudok küldeni. Valós ember vagyok aki mer is és tud is találkozni, nem a kamuzós emberek közül való vagyok, testalkat, kor nem számít. Privátban minden egyéb kérdésre válaszolok.
Vasárnap délután, estére keresek nőt, párt egy fergeteges tabumentes szexkalandra. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, szívesen utazom is. Sportos, magas, tapasztalt, intelligens, megbízható, nagy intimmel rendelkező negyvenes vagyok. Mobilis leszek, keressetek bátran!