Sziasztok! Holnap (11.22.-én) dél környékén szívesen találkoznék hölggyel, párral vagy pasival Zalaegerszegen vagy környékén! Átutazóban lennék, így helyem sajnos nincs...de utazni tudok vagy kocsiban is megoldható részemről a találkozó! Privát üzenetben pontosítsunk! Szép napot!
Mosonmagyaróvár környékén aktív pasit keresek minden jóra. Masszírozok is.
Sziasztok! Holnap (11.22.-én) dél környékén szívesen találkoznék hölggyel, párral vagy pasival. Átutazóban lennék, így helyem sajnos nincs....de utazni tudok vagy kocsiban is megoldható részemről a találkozó! Privát üzenetben pontosítsunk! Szép napot!
Ismerkednék Szombathelyen!
Sziasztok! Jár még esetleg bi pasi,pár ki a Püspök erdőbe? Mostanába voltam kinnt többször de hiába. Szívesen taliznék ott valakivel!
Valaki ma bi pár vagy pasi?
Győr környékén keresek lányt feleséget diszkrét szexre. Utazni tudok bármikor jó nekem. Én 30 éves jóképű igényes. Írj.
Sziasztok!Szaunázni szerető hölgy ? Vas megyéből van esetleg itt?Esetleg pár??
Leszopnam egy fiú farkát most Sopronban.
Vki, kanos most, alvás előtt egy alapos lecumi?
Vki, kanos most, alvás előtt egy alapos lecumi?
Sziasztok! Ismerkednék lánnyal/hölggyel, esetleg párral Szombathely-Sopron és közelükből, esetleg távolabb levőkkel (Helyem nincs, de foglalhatunk).
Elég sok van itt.
(Ez egy válasz attila0224 üzenetére (2022. 11. 20. vasárnap 20:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Bohócok vagytok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 19. szombat 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 19. szombat 17:48
Törölt felhasználó (4666869)

Sziasztok!
Keresünk hellyel rendelkező párt, lány, férfit a közelünkből.
Keresünk hellyel rendelkező párt, lány, férfit a közelünkből.
Holnap valaki Tapolca-Budapest vonaton reggel?
Győr és környékén oràl kaland?
Zalai átlagos,normális férfi vagyok jó mérettel.Lányokat,hölgyeket keresek kellemes időtöltésre.Szép napot.
Sziasztok!
Ma napközben Győr? Autós kaland? Pl.: Kovalter vagy Püspökerdő ? Igényes, diszkrét győri hölgyet illetve párt keresek!
174/76 kopasz, zöld szem, igényes, izmos, átlagnál nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj, Írjatok!
Ma napközben Győr? Autós kaland? Pl.: Kovalter vagy Püspökerdő ? Igényes, diszkrét győri hölgyet illetve párt keresek!
174/76 kopasz, zöld szem, igényes, izmos, átlagnál nagyobb méretű pasi vagyok!
Írj, Írjatok!
Hétfő reggel kíváncsi kezdö érdekel?Győr -Mosonmagyarovar
Sziasztok!Szaunázni szerető hölgy ? Vas megyéből van esetleg itt?Esetleg pár??
Cumiznék ma Győrben vagy környékén.. helyem nincs.
ZALAEGERSZEG ma este 9 után pasit kényeztetnék orálisan.