Zalaegerszegen keresek lányt ,feleséget,znatkozö anyukát szex kapcsira. Én 30éves,jóképű igényes. Tali bármikor jó,írj bátran.
Ma este valaki Sok sex nálam.Gyirmót lakópark.Minden van......
van itt olyan pár akinek jó a ma este és tudnak utazni?privibe írjatok
Én is Győrbe leszek és kukkolnák
(Ez egy válasz prcprc üzenetére (2022. 11. 25. péntek 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 25. péntek 17:18

Sziasztok!
Győr és környékén,20:00 után pár,aki kukkolható,vagy több is?

Zalaegerszeg?
Sziasztok!

Punciba élvezést diszkréten vállalok akár hosszú távon is, akár következményével is, tehát igen, akár babát is csinálok megbeszélés alapján. Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!
Sziasztok
Rallf vagyok, Hévízen üdülök a hétvégén, kedves közvetlen hölgyek párok ismerettségét keresem.
Üdvözlettel

Rallf vagyok, Hévízen üdülök a hétvégén, kedves közvetlen hölgyek párok ismerettségét keresem.
Üdvözlettel

Sziasztok
Rallf vagyok, Hévízen vagyok a hétvégén, kedves közvetlen hölgyek párok ismerettségét keresem.
Üdvözlettel

Rallf vagyok, Hévízen vagyok a hétvégén, kedves közvetlen hölgyek párok ismerettségét keresem.
Üdvözlettel

Valaki Tapolca Keszthely környékén?
Zalaegerszegen ma délután, kora este pasi, akit kényeztethetnék orálisan?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Badacsony környékén hölgyek párok?
Sziasztok ma este bisex párokhoz csatlakoznék mindkét fél örömére Győr környékén
Ma éjjeli kalandra érett nő vagy pár?
Csesznek-Zirc környékéről?
40es pasi vagyok!
Csesznek-Zirc környékéről?
40es pasi vagyok!
Sziasztok! Bi hölgy taggal keresünk harmadiknak lányt!
Kenyeztetes,kozos maszti,es oral kedvelo holgy ismeretseget keresem,
Koszonom
Koszonom
Sziasztok!
Nagykanizsa tesconál unatkozó hölgy,aki bevásárlás után szeretne egy kis lazulást??
Párokhoz is csatlakoznék.
Akár bi is lehet.
Nagykanizsa tesconál unatkozó hölgy,aki bevásárlás után szeretne egy kis lazulást??
Párokhoz is csatlakoznék.
Akár bi is lehet.
Sziasztok!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Hétvégére keresem egy pár társaságát. Fiatal, korrekt, igényes és tapasztalt pasi vagyok. Ha szívesen megismerkednétek személyesen velem, akkor keressetek bizalommal.
Mindenkinek szép napot!
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.