Sziasztok.
Fiatal fiút kereseünk 3-as szexre
Fiatal fiút kereseünk 3-as szexre
Szombathely-Bük vonalán keresek uni-passzív fiút, párt.
Én nem tűnök el, Te se tedd…
Én nem tűnök el, Te se tedd…
Sziasztok! 45-60 közötti hölgyet keresek Szombathelyen. Baráti kapcsolatra, szabadidő kellemes eltöltésére. Hellyel rendelkező szingli pasi vagyok. Privátban írjátok!
Ismerkednék Szombathelyen!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Üdv. Nagykanizsa és környékén csatlakoznák párhoz.
Győrbe mai nap vagy kedd, szerdai napon 16 óra körül 2 pasi keres egy harmadik 40-50 es pasit csakis kimondottan kőlcsőnős óral szexre! Mi 46 és 52 évesek vagyunk,hely van! Ápoltság és diszkrécióra fontos! Csak olyan írjon aki találkozni is mer, nem levelezgetni szeretnénk feleslegesen ne raboljuk egymás idejét!Tudd mit akarsz, és merj találkozni is, nem csak fantáziálni!Üzenetet privátba irj!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Hely, kocsi van! Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Hely, kocsi van! Írjatok
Sziasztok!
Diszkrét hölgyet vagy párt keresnék elsősorban , de erre sajnos itt nem sok esély van.
175/75/44 sportos igényes srác vagyok.
Aktív vagy uni srácokat keresek többesre. Fontos a diszkréció. Hely megoldható de utazni is tudok.
Sárvár és Sopron között…
Diszkrét hölgyet vagy párt keresnék elsősorban , de erre sajnos itt nem sok esély van.
175/75/44 sportos igényes srác vagyok.
Aktív vagy uni srácokat keresek többesre. Fontos a diszkréció. Hely megoldható de utazni is tudok.
Sárvár és Sopron között…
Pápa és környékén (max 50km) valaki ma?
Hely van Pápán, de utazni is tudok

Bisex párt látogatnánk meg
Bisex csaj ma esti élvezkedésre? Győr és Móvár környékén hozlak viszlek
Szhelyen szopnék diszkrét pasit
Hely van
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 27. vasárnap 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 27. vasárnap 09:35

Törölt felhasználó (3953972)

Ma este valaki Zalaegerszegen, hölgyek, urok, transzik és párok?
Ma este valaki Zalaegerszegen, hölgyek, urok, transzik és párok?
sziasztok hölgyet urat keresek 3mas szexre hely van veszprém megyében lakom tapolca mellet minden jóba benne vagyok írj
Reggel vagy délelött szívesen taliznék bi pasival,párral!
Jó lenne ha már valami össze jönne! Írj ha tetszik az adatlapom!
Jó lenne ha már valami össze jönne! Írj ha tetszik az adatlapom!
Egymást Szerető Bi házaspár vagyunk.Párt közös élvezéshez egymás elötti szexhez pár csere csak nyalás szopás egymás kényeztetése masszirozása élvezésig.Győrból kocsink az nincs se helyünk
Valaki most Gyírmóti mosónál leszopna?
holnap estefelé keresünk hölgyet.... csak hölgyet!!!!!!