Bi fiú idősebb hölgyet ,párt keres Győr környékén.
Ma délutánra keresek aktívot, orálra.
Győr/Komárom/környéke..
Helyem nincs!

Győr/Komárom/környéke..
Helyem nincs!
sziasztok hölgyel vagy párral ismerkednék veszprém vagy zala megyében helyem van minden jóban benne vagyok
Mai nap ismerkednék hölgyel, Szombathelyen
Bi fiú párhoz csatlakozna.györ környékén
Érett molett hölggyel párral ismerkednék kellemes időtöltéshez Zala Vas megyéből, kedves diszkrét pasi vagyok utazni tudok.
Sziasztok! Valaki ismerkedni/talákozni Zala megyében? Utazni tudok

Sziasztok! Ma délután, este autós kirándulás Győrben.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos pasi vagyok! Autós kaland is érdekelne!
Írjatok
ma pár?? vagy nöi rucis pasi???
Ma Kanizsán valaki?
Győr környéki párhoz csatlakoznék bi fiuként
Jövőhéten keresnék kalandra aktívot/unit Győrben vagy mellett, esetleg csatlakoznék párhoz.

Hellò mindenki!
Lenne egy kérdésem: ha valaki autòs kalandot szeretne vagy az a megoldható teszem azt, szombathelyen hol vannak olyan helyek ahová el lehet bújni úgymond arra az időre?
Köszi a válaszokat
Lenne egy kérdésem: ha valaki autòs kalandot szeretne vagy az a megoldható teszem azt, szombathelyen hol vannak olyan helyek ahová el lehet bújni úgymond arra az időre?
Köszi a válaszokat

Vas,Zala megyében ismerkednék!!!
Győr és környékén párhoz csatlakoznák hetero alapon.
Sziasztok.Biszex lányt-nőt keresünk. Győr-Móvár
Vas megyében ma és holnap hellyel rendelkező hölgyet, párt ,vagy bi férfit keresek!
Nagykanizsai illetve környéki idősebb vagy fiatalabb hölgyet, párt keresek gyengéd, érzéki vagy akár szenvedélyes szexre mindkét fél örömére!
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok. Helyem van.
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok. Helyem van.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek szimpátián alapuló szexkapcsolatra.
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.