Győr-Pápa-Veszprém környékén valaki talizni? Akár napközben is
helyem van, utazni sem gond
Leginkább uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót

Leginkább uni vagy aktív srácot keresek, esetleg kíváncsi heterót

Sziasztok!A mai nap folyamán párhoz csatlakoznék
Öklözest tagítást kedvelő növel ismerkednek imadom a nagy tátongó puncit mindenem meretem 18/7
hahoo ha van hely szivesen meglátogatlak?
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok
Molett hölgyel ismerkednèk, vas megye
Helló szia, Győrben keresek párt vagy szingli csaj!
Azért mert kamus vagy.
még jó hogy nem találsz senkit.....
(Ez egy válasz jcka100 üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 16:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 19. hétfő 16:10

Sziasztok! Sajnos nincs itt egy jó pasi sem....Ugy néz ki magas a mércém, mikor szeretnék egy sportos, szálkás, kockahasu, fiatal pasit (életkor max 38 év!!) :((( Sosem fogok találni 1 helyes srácot sem... :(( Magamról: vékony, sportos lány vagyok, imádok sportolni, futni, röplabdázni, turázni, irj skypot ha szeretnél ismerkedni
Elhanyagolt férj vagyok és igényes pasi. Sportos. Ha valaki engem keres jelleze. Szexpartnerem keresem hosszú távon. Hölgy anyuka lány személyében. Esetleg pár hàzibaratja is lennék.
______- _-_______
.
Sziasztok!Ismerkednèk Szombathelyen és környékén!
Sziasztok! Sajnos nincs itt egy jó pasi sem....Ugy néz ki magas a mércém, mikor szeretnék egy sportos, szálkás, kockahasu, fiatal pasit (életkor max 38 év!!) :((( Sosem fogok találni 1 helyes srácot sem... :(( Magamról: vékony, sportos lány vagyok, imádok sportolni, futni, röplabdázni, turázni, irj skypot ha szeretnél ismerkedni
Ma délutánra fel ötre keresünk harmadikat .
Mi egy aktív és passzív pár vagyunk 31 és 44 évesek .
Bükfürdő környéke !
Mi egy aktív és passzív pár vagyunk 31 és 44 évesek .
Bükfürdő környéke !
Sziasztok. Hölgyet vagy srácot keresünk vágyunk megéléséhez. Nézd végig, ahogy szeretkezünk, miután beleélveztem a páromba, szeretnénk ha kinyalnád belőle.
Kérünk csak komolyak és a közelből!!
Kérünk csak komolyak és a közelből!!
Valaki megszopatna ma délután vagy bármikor?
Marcali-Balatonmária környékén 2, 40-es bi pasihoz valaki kölcsönös farokverésre?
Submisszív hölggyel vagy párral ismerkednék Sopronban. Maximálisan megbízható, 50/178/80 férfiként ismerkednék intelligens partnerekkel.
Sziasztok
Aktív vagy uni partnerem keresem Sárvár -Sopron környéken.
Egy többesben is szívesen vennék részt.
Aktív vagy uni partnerem keresem Sárvár -Sopron környéken.
Egy többesben is szívesen vennék részt.
Sopronba kukkolnék vagy többesbe benne lenné de szingli hölgyet is kényeztetnék. Kór és alkat mindegy