Sziasztok Zegen hellyel rendelkező szingli sportos pasi keres párt hölgyet heteró alapon
18.-án Mosonmagyaróváron leszünk párommal a fürdőbe szaunázni szívesen ismerkedünk

Párt keresünk Most szombat estére egymás előtti ill párcserère női bi ok Utazni Tudunk viber alap leveleket privátba.
Sziasztok mai nap Győrben autózok .
Sziasztok, estére keresek hölgy szexpartnert. Szombathely vagy Sarváron.
Ápolt, igényes 40es ferfi vagyok. A tarskereső oldalamon van par kép, ha erdekel írj, megbeszéljük a random szexrandit
Ápolt, igényes 40es ferfi vagyok. A tarskereső oldalamon van par kép, ha erdekel írj, megbeszéljük a random szexrandit
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hölgyet keresek ma Győrben!!! Írj üzenetet !!
Azt elfelejtette,hogy Szombathelyen.
Szopható pasit keresek akár azonnal is! Helyem van Gyöngyöshermánban.De dughatsz is ha jó a méreted
Sziasztok január 17 re délelőttre keresek hellyel rendelkező párt vagy lányt Körmenden valaki?
Sziasztok, Győr mellett hölgy? Délután háromig üres a lakás.
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Írj privátban.
(Ez egy válasz sirius85 üzenetére (2023. 01. 10. kedd 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Alkalmai hölgy dugópajtit keresek kölcsönös kényeztetésre Sümeg és 30km-es vonzáskörzetében 30-as férfiként, stresszes hétköznapok levezetésére...
de akár komolyabb is szóba jöhet, ha van kedved ismerkedni írj

Idősebb zalaegerszegi duci hölggyel ismerkednék. Privátban keres
Ma estére keresünk masszört a hölgy kényeztetésére .
Győrben valaki ?? Ma este???
Partnert keresek.
Elhanyagolt zalaegerszeg környéki not kenyeztetnek rendszeresen meretem 18/7
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra. És aki mer talizni is nem kamu