Sziasztok
Én egy 36 éves srác vagyok, több tetoválás, most szakál! nőt, párokat keresek minden jóra!Ha úgy van helyem van Várpalotán akár hétköznap is! De bizonyos távolságon az utazás se gond! akár komolyabb kapcsolat is érdekel!
Én egy 36 éves srác vagyok, több tetoválás, most szakál! nőt, párokat keresek minden jóra!Ha úgy van helyem van Várpalotán akár hétköznap is! De bizonyos távolságon az utazás se gond! akár komolyabb kapcsolat is érdekel!
Vasárnap párral, hölggyel ismerkednék, kalandoznék. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok.Kötöttségektől mentes szeretkezéshez keresek Győri vagy környéki elhanyagolt hölgyet vagy lányt.De párhoz is csatlakozom a hölgy örömére.Helyem az van. Masszázs is.
Helló!Párhoz csatlakoznék Tapolca Keszthely környékén..
Sopronban ismerkednék, házibarátkoznék
(Privát üzenetet írjatok)

(Privát üzenetet írjatok)
Extra nagy , vastag ( min 20cm )értelmes diszkrét pasit keresünk( már régóta ) ha esetleg van ilyen az oldalon és Vas - Zala megyében .. többit privátban
Fiatal Pár keres holnapi napra Párt. Győr-Moson-Sopron megyéből.Utazni tudunk,helyünk van. Privátban válaszolunk mindenre.Komoly találkozni akaró párokat keresünk(képet tudunk küldeni).Puszi:Zsó&Zé
Sziasztok!
Zalaegerszegen jövő hétre keresek pasit, akit kényeztethetek orálisan.
Zalaegerszegen jövő hétre keresek pasit, akit kényeztethetek orálisan.
Sziasztok
Győrben par esetleg hölgy hetero alapon?
Helyem van
Győrben par esetleg hölgy hetero alapon?
Helyem van
Sziasztok szívesen csatlakoznék egy kellemes párhoz harmadiknak ......pm
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy biszex párt keresek.
Minden jóban benne vagyok.
sziasztok!Covalter most pár?Kint vagyok fekete audi

Sziasztok Ma este valaki hölgy, pár?
Szívesen találkoznák vele.
Szívesen találkoznák vele.
Győrben az este kellemes eltöltéséhez keresek hölgyet vagy kellemes párt mehetünk bulizni is
Sziasztok!Hegyeshalomtol-Tatabanyaig keresek párokat biszex Pasikènt!Kor alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Írjatok-keressetek!Minden megoldás érdekel!!!!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Zalaegerszegen a tesco melett szopnék
Zalaegerszegen a tesco melett szopnék
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal, párral ismerkednék