nem is képzeltem hogy lesssz egyáltalán valakji
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2023. 02. 01. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este hölgy szórakozni iszogatni stb? Győr??
Celldömölk környékén szopatnék.helyem nincs,privátban írj.
Sziasztok.Február 6-10 között Sárváron leszünk. Szívesen vesszük az ismerkedni vágyók közeledését.
Vki ma este? privizz
Sziasztok! Jövő héten keresnék egy igényes hölgyet vagy párt Keszthely környékén. Helyem van, de utazni is tudok majd.
Soproni partnerekkel ismerkednék...párral vagy hölggyel. (Ha lehet, privátban írjatok!)
Zalaegerszegen szombat délelőttre pasi? Hely van. Kényeztetnék orálisan. Privátban keress! Köszi.
Sziasztok !
Szombaton (2023.02.04.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.02.04.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szerintem valaki csak trollkodik ezzel.
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2023. 02. 01. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Sopronban leszopnam egy fiú farkát most!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Útitársat , útitársakat keresünk pénteki Tiktak látogatáshoz…

Sziasztok!41 éves győri férfi vagyok!Keresek hölgyet,esetleg párt ha van találkozásra-kukkolásra,igény szerint be is segítenek ha gondoljátok!Ma holnap adott vagyok!Kor alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Már nagyon sok kamuval beszélgettem,jó lenne olyanokkal is kipróbálni akik találkozni is mernek,akik ugyanúgy komolyan gondolják mint én
Jelentkezzetek!Győr!

Wellnesezéshez partnert keresek - privát választ kérek
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Szia. Korrekt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 02. csütörtök 11:02
Törölt felhasználó (4662240)

Wellnesezéshez partnert keresek - privát választ kérek
Sziasztok, holnap este (vagy max szombaton) autós kaland Győrben vagy környékén?
Szopnék most Győrben .hely van