Zalaegerszeg és környékéről keresnék párt 3vagy5 bulira.
mert sok a kamus
(Ez egy válasz attila0224 üzenetére (2023. 02. 03. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért kerestek,ha az üzenetre nem válaszoltok?
(Ez egy válasz kisszuszu üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 02. csütörtök 17:03

Sziasztok . Február 7-10 Szentgotthárdon leszünk a Gothard hotelben .Szívesen ismerkednénk hölgye vagy párral .
Sziasztok! Ma este tervezem hogy felmegyek a Magnumba. Esetleg valaki nem csatlakozik? Autóval megyek Győri indulással... Szívesen játszanék valakivel már menet közben is...
sziasztok
Zalaegerszegen domináns partnerem keresem igényes sub férfiként állandó szolgálatra
köszönöm
Zalaegerszegen domináns partnerem keresem igényes sub férfiként állandó szolgálatra
köszönöm
Sziasztok, lánnyal/hölggyel ismerkednénk

Privát!
(Ez egy válasz szexparty üzenetére (2023. 01. 30. hétfő 19:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 30. hétfő 19:46

Sziasztok!
Keresnénk egy nagy farkú házibarátott aki szereti a hatalmas csöcsöket.
Keresünk párt aki szimpatikus (elöny nagy fasz)
És egy biszex hölgyet aki bevezetné a hölgyet a leszbikus világba!
Keresnénk egy nagy farkú házibarátott aki szereti a hatalmas csöcsöket.
Keresünk párt aki szimpatikus (elöny nagy fasz)
És egy biszex hölgyet aki bevezetné a hölgyet a leszbikus világba!
Sziasztok . Február 7-10 Szentgotthárdon leszünk a Gothard hotelben .Szívesen ismerkednénk hölgye vagy párral .
Akár hetero vagy Aktiv partnerem keresem aki alkalmanként megszopatna egy 50es pasit! Vas Szhely Burgenland Steiermark környékén
Szopnék most Győrben .hely van
Sziasztok, holnap este (vagy max szombaton) autós kaland Győrben vagy környékén?
Szia. Korrekt
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 02. csütörtök 11:02
Törölt felhasználó (4662240)

Wellnesezéshez partnert keresek - privát választ kérek
Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Wellnesezéshez partnert keresek - privát választ kérek
Sziasztok!41 éves győri férfi vagyok!Keresek hölgyet,esetleg párt ha van találkozásra-kukkolásra,igény szerint be is segítenek ha gondoljátok!Ma holnap adott vagyok!Kor alkat mellékes,csak gondoljátok komolyan!Már nagyon sok kamuval beszélgettem,jó lenne olyanokkal is kipróbálni akik találkozni is mernek,akik ugyanúgy komolyan gondolják mint én
Jelentkezzetek!Győr!

Útitársat , útitársakat keresünk pénteki Tiktak látogatáshoz…

Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sopronban leszopnam egy fiú farkát most!
Szerintem valaki csak trollkodik ezzel.
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2023. 02. 01. szerda 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)