Soproni párral ismerkednék, "házibarátkoznék"... A sima meztelenkedéstől, kukkolástól...akár extrémebb játékokig. (Ha lehet privátban válaszoljatok, köszi
)

Sziasztok, párral hölggyel ismerkednék kor alkat nem számít Zala Vas megyéből kellemes időtöltéshez csatlakoznék hozzájuk. Kedves diszkrét 30-as éveimben járó pasi vagyok utazni tudok.
Valaki Keszthely környékén?
Szívesen taliznék.... Ha tetszik az adatlapom írj privátba.
Szívesen taliznék.... Ha tetszik az adatlapom írj privátba.
(Ez egy válasz taki8705 üzenetére (2023. 02. 03. péntek 22:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Mosonmagyaróvár s környékén szexpartnerem keresem hosszú távon. Elhanyagolt férj vagyok. Elhanyagolt hölgyet magányos anyukát keresek sexkapcsolatra. Kor alkat nem számít. A jó fiúk hoppon maradnak?
Sziasztok, most valaki Győrben?
Soproni párral ismerkednék
Sziasztok, utazni tudó lányt nőt keresek aki szivesen ismerkedne. Szép estét mindenkinek.
Sziasztok
Ma este szombathelyi imdulassal Zalaegerszeg Kanizsa útvonalon szopnék esetleg anal
27 éves passzív fiú vagyok
Ma este szombathelyi imdulassal Zalaegerszeg Kanizsa útvonalon szopnék esetleg anal
Sziasztok
Vas és Zala megyében hétvégén hölgyet keresek! Jóképű, intelligens, tiszta, nagy, vastag farkú vagyok! Írj privát üzenetben!
Ma délután 4-6 között szopnék Győrben.helyem van
Sziasztok. 30 pasi keresi estére partnerét minden jóra. Keszthely-Zalaegerszeg-Körmend-Szentgotthárd. Van aki szívesen találkozna írjon.
Szivesen ismerkednénk fiúkkal, online dolgokhoz.
Zalaegerszeg és környékéről keresnék párt 3vagy5 bulira.
mert sok a kamus
(Ez egy válasz attila0224 üzenetére (2023. 02. 03. péntek 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért kerestek,ha az üzenetre nem válaszoltok?
(Ez egy válasz kisszuszu üzenetére (2023. 02. 02. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 02. csütörtök 17:03

Sziasztok . Február 7-10 Szentgotthárdon leszünk a Gothard hotelben .Szívesen ismerkednénk hölgye vagy párral .
Sziasztok! Ma este tervezem hogy felmegyek a Magnumba. Esetleg valaki nem csatlakozik? Autóval megyek Győri indulással... Szívesen játszanék valakivel már menet közben is...
sziasztok
Zalaegerszegen domináns partnerem keresem igényes sub férfiként állandó szolgálatra
köszönöm
Zalaegerszegen domináns partnerem keresem igényes sub férfiként állandó szolgálatra
köszönöm