Sziasztok! Keszthely környékén keresnék igényes hölgyet a héten. Helyem van.
Soproniakkal ismerkednék..Elsősorban értelmes (íri-olvasni tudó) párokkal.

Sziasztok, Sopronban vagy közelében fiatalabb hölgyet, nőt, lányt keresnék
Keszthely környékén valaki?
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Vki most vagy este? privizz!
Sziasztok! Keszthely környékén keresnék igényes hölgyet a héten. Helyem van.
Sziasztok!Holnap délután Győr-Székesfehérvár vonalon szívesen kényeztetnék elhanyagolt hölgyeket, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék!

Sziasztok, Pápa és környékén keresek ma (02.06.) 17-18 óra körül olyan partnert aki szeretne egy formás farkat oràlisan kielégíteni! Írj ha van egy szabad órád
Sziasztok. Szentgotthárdon ismerkednèk lánnyal vagy párral
Soproni párral ismerkednék. (Priviben írjatok!)
Sziasztok!
Ma illetve, kedden, szerdán kora este pasit kényeztetnék orálisan Zalaegerszegen. Helyem van.
Privátban keress!
Ma illetve, kedden, szerdán kora este pasit kényeztetnék orálisan Zalaegerszegen. Helyem van.
Privátban keress!
Ma puncitnyalnák fast szopnék megis dughatsz Győr és környékén nöt
Ma puncit nyalnék fast szopnék Győr és környékén nálad vagy kocsimban.
Ma puncit nyalnék fast szopnék Győr és környékén nálad vagy kocsimban.
Sziasztok!Magányos vagy elhanyagolt lány,nő,asszony barátja virtuális társa lennék.Hiányzik valami otthon esetleg elfojtott vágyaid kiélnéd kamerába?Én hasonló cipőben járok,vannak dolgok amiket nem kapok meg itthon és szeretném valakivel tabuk nélkül megosztani.Ha felkeltettem érdeklődésed és magadra ismersz,írj privát üzenetet.Én 38 éves nem független normális srác vagyok.Diszkréció természetesen adott és elvárt.
Sziasztok!
Zalában szeretnék egy igazán perverz betegessen szeximádó nőt, hölgyet megismerni. Kifejezetten jó együttlét céljából. Írjatok bátran! Kifejezetten jónak mondott pasiként garantált élményt nyújtok viszonzásképpen!!!
Zalában szeretnék egy igazán perverz betegessen szeximádó nőt, hölgyet megismerni. Kifejezetten jó együttlét céljából. Írjatok bátran! Kifejezetten jónak mondott pasiként garantált élményt nyújtok viszonzásképpen!!!
Sziasztok Hölgyek!Zalai 40-es férfi vagyok jó mérettel!Lányok,hölgyek társaságát keresném minden jóra.Normális,átlagos férfi vagyok.Szép estét.
Sziasztok!
Feb.10-12 Lentiben leszünk.
58éves pár vagyunk. Szivesen ismerkednénk párokkal vagy pasival.
Nem minden áron!
Feb.10-12 Lentiben leszünk.
58éves pár vagyunk. Szivesen ismerkednénk párokkal vagy pasival.
Nem minden áron!
Győrben par vagy hölgy hetero alapon?
Helyem van !
Helyem van !
popo szexre kanos ,ferfias pasinak pucsitok most sopronban
bekotott szemmel, pucsitva várlak, most aki ráér?
bekotott szemmel, pucsitva várlak, most aki ráér?
Párhoz csatlakoznák ma.