Sos valaki most Győrben?
Sos valaki most Győrben?
Marcali környékén 2 bi pasi megnézne srácot, pasit maszti közben
Valaki ma pár nő vagy pasi? Minden ami jó érdekel
győrben keresek ötvenes hölgyet aki szeret csokolozni!szombat este tali
Zalaegerszegen most orálisan kényeztetnék pasit. Van helyem.
Sziasztok! Igényes bi férfi vagyok. Ma estére keresek szexpartnert, keményen megbaszhatsz extra nagy mérettel is, öklözésre tágításra is vevö vagyok. Hölgyek bármilyen igényét ki tudom elégíteni. Párokhoz is csatlakozom, mindenre nyitott vagyok. igényesség, higiénia, intelligencia fontos. Rutinom van. Utazni tudok, helyed legyen!
Faszimádó TRANSZVESZTITA vagyok Február 17-én Péntek éjjféltől reggelig Szombathelytől 20km-re egy kis faluba jön valaki?A kertbe egy matracon szopathatsz és kurhatód a csillogó olajos seggem és szét is hugyozhatsz.Többen is jöhettek.Irjatok hisz úriteni és alázni jó vagyok.
Valaki ma pár nő pasi?
szombat estére keresek győri ötvenes hölgyet
Zalaegerszegen ma kora este pasi? Helyem van. Orálisan kényeztetnék.
Szombat délután hellyel rendelkező, biszex férfi társaságát szívesen vennénk, Sopron és környékéről.
Párhoz csatlakoznák Győr és környékén. Hosszú távon is érdekel a dolog nem csak 1x alkalom.
Sziasztok. Parosunk férfi tagja szabad szombat este, szívesen camoznek vagy akár találkoznék is!
Sziasztok!
Intelligens partnereket keresek a szabadidő kellemes eltöltésére. Ielenleg független, diplomás, megbízható soproni vagy környéki párral ismerkednék... lehetőség szerint nem csak egy alkalomra. ha gondoljátok, írjatok bővebben elképzeléseitekről, igényeitekről!
Intelligens partnereket keresek a szabadidő kellemes eltöltésére. Ielenleg független, diplomás, megbízható soproni vagy környéki párral ismerkednék... lehetőség szerint nem csak egy alkalomra. ha gondoljátok, írjatok bővebben elképzeléseitekről, igényeitekről!
Sziasztok Szentgotthárdon keres valaki nagy farkú srácot?
Sziasztok!
Ma este hölgy,vagy pár Sopron vagy környékén?
Helyem van de utazni is tudok!
Ma este hölgy,vagy pár Sopron vagy környékén?
Helyem van de utazni is tudok!
Zalaegerszegen most kényeztetnék pasit. Hely van.
Szopatok dugok hölgyet párt pasit, privizz helyem van!
Ma 18/7 intim merettel szopatnek tornyiszentmiklosi parkolóban hely ok kamionban