Zalaegerszeg ma este 9 fele pasi? Hely van.
Hy! Ismerkednék
Sziasztok Szentgotthárdon valaki keres nagy farkú srácot?
Sziasztok ismerkednék!
Sziasztok!
Tervez valaki a szombati napon menni a Bridge-be, 30Y koncertre?
Tervez valaki a szombati napon menni a Bridge-be, 30Y koncertre?
üdvözlet
Zala megyében keresem domináns partnerem
köszönöm
Zala megyében keresem domináns partnerem
köszönöm
Sziasztok!Zalai normális.férfi vagyok jó mérettel.Lányokat,hölgyeket keresnék kényeztetésre.
győri ötvenes hölgyet keresek aki eljönne velem wellneszezni!
Sziasztok! 40-60 közötti hölgyet keresek, tartós baráti kapcsolatra. 50 éves, szombathelyi,hellyel rendelkező,szingli pasi vagyok. Privátban írjátok!
Holnap (csütörtök) este Győr-Dunaújváros-Kecskemét vonalon vendégül látnék párt vagy hőlgyet kamionos kalandra...
Helyet pontosan még nem tudom, de akit érdekelne jelentkezzen privátban!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Helyet pontosan még nem tudom, de akit érdekelne jelentkezzen privátban!
Ápolt 40es pasi vagyok!
Kamus köcsögök vagytok.
(Ez egy válasz Eznemsemmi üzenetére (2022. 12. 19. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 19. hétfő 12:19

Sziasztok. Hölgyet vagy srácot keresünk vágyunk megéléséhez. Nézd végig, ahogy szeretkezünk, miután beleélveztem a páromba, szeretnénk ha kinyalnád belőle.
Kérünk csak komolyak és a közelből!!
Kérünk csak komolyak és a közelből!!
Szevasztok!
Megtaláltuk a megfelelő partnert. (Ez egy válasz Tápai üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 09:21
Megtaláltuk a megfelelő partnert. (Ez egy válasz Tápai üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Egy fiatal párhoz hetero alapon keresek plusz egy hetero férfit. Aki szeretne velem jönni hozzájuk, privátban írjon, köszönöm.
Olyan 20-40 év közötti hetero férfit keresek, aki tényleg szeretne is találkozni.
Egy fiatal párhoz hetero alapon keresek plusz egy hetero férfit. Aki szeretne velem jönni hozzájuk, privátban írjon, köszönöm.
Olyan 20-40 év közötti hetero férfit keresek, aki tényleg szeretne is találkozni.
Győrben valaki ma este Hölgy??? Írj egy kis esti relax
Sziasztok!
Hetvegen Zeg-Keszthely-Zalakaros utvonalon parral, lannyal talalkoznek!
Udv Peti
Hetvegen Zeg-Keszthely-Zalakaros utvonalon parral, lannyal talalkoznek!
Udv Peti
Zalaegerszegen ma este 9 után pasit kényeztetnék.
Sziasztok!
Szombathelyen lenne Nő vagy pár aki pasit keres? Akár csak kukkolás?
Szombathelyen lenne Nő vagy pár aki pasit keres? Akár csak kukkolás?
2023. március 10-13-ig a Vas megyei Bükön a termálfürdő naturista wellness részlegén fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését.
Zalaegerszegen pasi?
Keszthely és környéki bi párt keresek,szeretem mind két nemet kényéztetni.
Sziasztok
Ma este Győr és környékén keresek hölgyet,aki jól szeretné magát érezni?
Ápolt srác vagyok! (Ez egy válasz Kovi7777 üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este Győr és környékén keresek hölgyet,aki jól szeretné magát érezni?
Ápolt srác vagyok! (Ez egy válasz Kovi7777 üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)