Zalaegerszeg és környékéről ismerkednék párral.
A hétvégén Győrben tartózkodok. Ha volna győri hölgy vagy pár aki szívesen ismerkedne behatólag, írjanak bátran! Üdv, J.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Sziasztok. Sopron és környékén keresek hölgyet ,párt, vagy barátnőket unatkozó háziasszonyt korhatár nélkül tartós szex partneri kapcsolatra, olyat aki-akik nem kímélnének egy 53 éves pasit. Nem rossz pasi nem rossz mérettel.
Írjatok bátran. Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Írjatok bátran. Nem hiszem el hogy nem keres senki partnert.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Spirit hotel?
sziasztok 37 éves férfi vagyok hölgyek vagy párok most egy jó szex nálam veszprém megyében tapolca melet vagyok megtalálható írj ha érdekel minden jóbban benne vagyok
Szombathely és környékén keresnék hölgyet masszázsra( én masszírzok) vagy akár más is lehet

Sziaasztok! Benne vagyok!
(Ez egy válasz Nyuszi-Muci üzenetére (2023. 02. 24. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 06:31

Sziasztok! Szívesen ismerkednénk párokkal és fiatal pasival (szóló pasi max 25 éves korig) Keszthely és környéke előnybe.
Autós kalandra keresek párt Zala Vas megyéből izgatja a fantáziám a kukkolás egy erdős elhagyatott területen, kedves diszkrét pasi vagyok!
Sziasztok. Párral ismerkednék Győr és környékén! Diszkréció adott és elvárt! Utazni tudok. Szimpátia meg van telefonbeszélgetés szükséges (Viber)!! Masszírozást is vállalok!
Szivesen csatlakoznek hozzatok
(Ez egy válasz Nyuszi-Muci üzenetére (2023. 02. 24. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 24. péntek 06:31

Sziasztok! Szívesen ismerkednénk párokkal és fiatal pasival (szóló pasi max 25 éves korig) Keszthely és környéke előnybe.
sziasztok 37 éves férfi vagyok hölgyek vagy párok most egy jó szex nálam veszprém megyében tapolca melet vagyok megtalálható írj ha érdekel minden jóbban benne vagyok
Délelőt Győrben egy kemény farkat bekapnék , vagy egy lucskos puncit nyalnék , de akár mindkettőt
Sziasztok! A XXIV. Balatonkör kerékpáros túrára, 2023. május 13-14 (Zamárdiból indulva) között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Sziasztok! A XXIV. Balatonkör kerékpáros túrára, 2023. május 13-14 (Zamárdiból indulva) között a teljes kör távra keresek partnert, elsősorban nőt vagy párt, esetleg pasi társat (hetero alapon!). Akár szállással együtt. Írj üzenetet, ha aktuális lehet.
Sopronban ismerkednék intelligens, nyitott párral. (kukkolástól akár az extrémebb játékokig.)
Privire írjatok...azt előbb látom.
Privire írjatok...azt előbb látom.
Hölgyek, párok most cumwalking Kowalteren Győrben, vagy bárhol?
Február 26-án Vasárnap éjféltől reggelig Szombathelytől 20 km-re egy kis faluban ki kurogatná a csillogó seggem?Aki kurogatná az írjon..
Vki most vagy este? Zala megye Vas megye??? privizz!