Sziasztok!46 és 52 éves pasik keresnek Győrben alkalmankénti kötetlen szexkapcsolatra 40-50 es biszex párt,VAGY EGY HÖLGYET aki elfogadja 2 pasi enyhe bi közeledését!Férfival csak is orál szex megengedett,semmi más!Ápoltság és diszkréció fontos!Csak olyan írjon aki komolyan gondolja és mer is találkozni,és a találka előtt nem felszívódik!És nem levelezgetni szeretnénk feleslegesen ne raboljuk egymás idejét!Hely van és hét eleji napokra keressünk, délután 17 óra körül!Üzenet csak privátba!Köszönöm
Győrben hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék
Írj
Írj
Ma kora este pasi Zalaegerszegen? Helyem van kis orális kalandra. Privizz!
Sziasztok!
Ismerkednék nővel Keszthelyen vagy annak környékén, olyannal, aki valóbban szeretne találkozni, nem csak levelezni. Szerintem nem bánnánk meg...
Ismerkednék nővel Keszthelyen vagy annak környékén, olyannal, aki valóbban szeretne találkozni, nem csak levelezni. Szerintem nem bánnánk meg...

Vkit megtöltenék helyem van privizz
Zalaegerszegen hétfő, kedd kora este pasit keresek lightos dolgokra. Hely van.
Vki most vagy este? privizz Zala megye Vas megye
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!Szállás van!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!Szállás van!
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Mi a nagyobb méret?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 04. szombat 07:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 04. szombat 07:29

Törölt felhasználó (4605872)

Sziasztok, Szombathelyi pártként keresünk nagyobb mérettel rendelkező partnert.
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Sziasztok m1 útvonalon taliznék
sziasztok hölgyeket vagy párokat keresek szexre veszprém megyébe lakom helyem van írj minden jóban benne vagyok
Vki most vagy este privizz helyem van
Szombathely-Celldömölk között partnert keresek ma késő délután. Nő, pár, férfi is érdekel.
Sziasztok középkorú vagy érettebb párhoz csatlakoznék 3-dikként kellemes időtöltéshez. Kedves diszkrét 30 éveimben járó pasi vagyok.Izgatja a fantáziám még a kukkolás is meglesni párokat. Minden megoldás érdekel!
Hello
Vasárnap délelőttre pasi beszállót keres valaki esetleg?
Győr, Komárom, Tata környékén.
Vasárnap délelőttre pasi beszállót keres valaki esetleg?
Győr, Komárom, Tata környékén.
Délután Keszthelyen 2 bi pasi hellyel rendelkező sráchoz, párhoz társulna.
Hello. Pápa ,Sárvár vonalon valaki mostanában,privibe .
Sziasztok,
ma este Sopron-Győr vonalon pár aki pasi beszállót keres? Privátban írjatok kérlek akinek felkeltettem az érdeklődését.
ma este Sopron-Győr vonalon pár aki pasi beszállót keres? Privátban írjatok kérlek akinek felkeltettem az érdeklődését.