Hétvegére höggyel vagy párral ismerkednék
Akár hosszabbtávra közös bulizáshoz szórakozáshoz
Akár hosszabbtávra közös bulizáshoz szórakozáshoz
Sopron és Szombathely környékén keresnék alkalmit, csak hölgyek és párok jöhetnek szóba! 20 éves vagyok, 182cm, sportos testalkatú
Sziasztok. Sopron és Bük köt keresek hölgyet vagy párt tartós diszkrét szex partneri -baráti kapcsolatra. 53 éves nem rosz pasi vagyok nem rossz mérettel.
Péntektől hétfőig este 9 után pasit kényeztetnék orálisan Zalaegerszegen. Helyem lesz. Írj, ha gondolod.
Partnert keresek.
Sziasztok középkorú vagy érettebb párhoz csatlakoznék 3-dikként kellemes időtöltéshez. Kedves diszkrét 30 éveimben járó pasi vagyok.Izgatja a fantáziám még a kukkolás is meglesni párokat. Minden megoldás érdekel!
Sziasztok
Van olyan itt akinel lenne kedve egy reggeli szexhez? Csak hogy jól induljon a nap. Szombathely Sárvar vonalon. Reggel 6 után. Írj ha benne vagy
Van olyan itt akinel lenne kedve egy reggeli szexhez? Csak hogy jól induljon a nap. Szombathely Sárvar vonalon. Reggel 6 után. Írj ha benne vagy
írtam privit
(Ez egy válasz turorudi29 üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 09. csütörtök 10:32

Sziasztok szombat estére lenne aki csatlakozna hozzánk pár vagy fiú koncert után vagy közbe találkoznánk
írtam privit
(Ez egy válasz turorudi29 üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok szombat estére lenne aki csatlakozna hozzánk pár vagy fiú koncert után vagy közbe találkoznánk
Hello!Olyan kizárólag HETERO urat,fiút keresek aki totál puncimániás,szereti az amatőr izgalmas szexfilmeket,jó csajokat.
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Szívesen nézne velem ilyen filmeket,akivel meglehet inni egy italt,jó társaság!Várom válaszod.Melegek kérem ne írjanak,helyem van!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok!Maximális diszkréció!
Holnap valaki Kanizsa vagy Karos?
Az attól függ melyik koncertre mentek... Firkin?

Péntektől hétfőig este 9 után pasit kényeztetnék orálisan Zalaegerszegen. Helyem lesz. Írj, ha gondolod.
Szombathelyen ma valaki?
Sziasztok!Győrben keresek biszex pasikènt párt!Minden megoldás èrdekel, csak gondoljátok komolyan!Kor-alkat mellèkes!Várom, jelentkezzetek!
Györbe autós pasit szopnék
Pesze, hogy lenne

Sziasztok Szentgotthárdon keres valaki nagy farkú srácot?
Sziasztok! Szombathelyen keresek kölcsönös orálra hellyel rendelkező srácot. Hétköznapokon délelőttönként lenne jó.