Sziasztok középkorú vagy érettebb párhoz csatlakoznék 3-dikként kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz hétfő vagy kedd estére. Kedves diszkrét 30 éveimben járó pasi vagyok.Izgatja a fantáziám még a kukkolás is meglesni párokat. Minden megoldás érdekel!Kellemes szombati nap természet lágy ölén egy erdős területen autóban fák között szívesen kukkolnék.
Mai nap (vasárnap) párral, hölggyel találkoznék Sopron-Bécs-Hegyeshalom körzetében
Pápa és környékén keresek párt lányt egy heves és érzéki szexre
Sziasztok!Ma èjszaka keresek párt kukkolásra, kènyeztetèsre Győrben!Kor alkat mellèkes, csak gondoljátok komolyan!Minden megoldás èrdekel!!Keressetek!
Sziasztok! Zalai hellyel rendelkező párral buli - after ma??? Levelet privátba várunk

Sziasztok.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Somogy Zala környékén valaki ismerkedni?
Privátban keress.
Győr és 100 km-es körzetében csatlakoznék egy párhoz! Megbízható, korrekt partner vagyok. Akár a mai napon is szívesen találkoznék! Ha szimpatikus vagyok, akkor ismerkedjünk meg személyesen.
Sziasztok. Masszásban jártas biszex fiut-lányt keresünk.Maszirozás után történhtnek jó dolgok is. Üziket privátba légyszi
Sziasztok. Masszásban jártas biszex fiut-lányt keresünk.Maszirozás után történhtnek jó dolgok is. Üziket privátba légyszi
Lemarad: Győr,vagy közvetlen környéke!
(Ez egy válasz erettnősex üzenetére (2023. 03. 18. szombat 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 18. szombat 16:12

Sziasztok!
Ma este pár,közös kukkolás,ha szimpatikus mindenki mindenkinek,esetleg sze a szabadban,kocsiban? Párok!
Priviben kommunikálunk a szimpatikus megkeresésekre,adatlapra!
Ma este pár,közös kukkolás,ha szimpatikus mindenki mindenkinek,esetleg sze a szabadban,kocsiban? Párok!
Sziasztok!
Ma este Zalakaros vagy Nagykanizsa környékén keresünk feleség kenyeztetèsère pasit vagy párt
Szerdán napközben,párt kényeztetnék,Zalaegerszegen,bármiben benne vagyok..
Sziasztok!
Ma estére keresek aktív vagy uni srácokat vagy párt.
Sopron Csorna környék !
Ma estére keresek aktív vagy uni srácokat vagy párt.
Sopron Csorna környék !
Valakik most Győr környékén szabadban, autóban?

Sziasztok! Ma keresek Veszprém-Pápa-Győr vonalon uni vagy aktiv srácot aki kalandozna
Kiváncsi heteróként is bátran keress

Ma délután Szombathely-Celldömölk vonalon hellyel rendelkező hölgy, pár, vagy enyhe bi hetero férfi?
Pár is érdekel. Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.
Pár is érdekel. Diszkréció és ápoltság adott és elvárt.
Sziasztok középkorú vagy érettebb párhoz csatlakoznék 3-dikként kellemes időtöltéshez szexi játékokhoz. Kedves diszkrét 30 éveimben járó pasi vagyok.Izgatja a fantáziám még a kukkolás is meglesni párokat. Minden megoldás érdekel!Kellemes szombati nap természet lágy ölén egy erdős területen autóban fák között szívesen kukkolnék.
Sziasztok. Masszásban jártas ápolt férfit keresünk A masszás után tőrténhet más is.Üziket privátba kérünk
Vasarnap este 6 után Zalaegerszegen szopnék. Helyem lesz.
Szophatsz is.
Szophatsz is.