Zalaegerszegen most pasi?
Akár velem is lehet ismerkedni zalakaroson
Párokkal én is ismerkednék
(Ez egy válasz swinger79 üzenetére (2023. 04. 05. szerda 14:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 05. szerda 14:40

Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Szia. Sopron most valaki valami?
Sopronban most aktív kanos?
Pucsitva várlak dugasra készen
Seggem szét baszhato most
Pucsitva várlak dugasra készen
Seggem szét baszhato most
Győrben !!
Hölggyel párral ismerkednék !!
Egy kis borozás esetleg????
Hölggyel párral ismerkednék !!
Egy kis borozás esetleg????
Ismerkednék pasikal egy jó hoki egymásnak meg miegymás helyem nincs Győri pasi vagyok élvezzünk együtt
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal, párral ismerkednék
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
SOS
Sziasztok. Nagykanizsán keresek bárkit, aki tud alkalmanként fürdőszobát biztosítani számomra. Tegnap este, tönkre ment a kazánom,fűteni klímával azért tudok. Javítani így az ünnepek előtt, kevés esély lehet cserélni kell. Ezt az időt szeretném lefedni, közben kèrhetsz cserében tőlem valami szexiset. Szerintem 3-5nap,vagy csere esetén több alkalom.
Sziasztok. Nagykanizsán keresek bárkit, aki tud alkalmanként fürdőszobát biztosítani számomra. Tegnap este, tönkre ment a kazánom,fűteni klímával azért tudok. Javítani így az ünnepek előtt, kevés esély lehet cserélni kell. Ezt az időt szeretném lefedni, közben kèrhetsz cserében tőlem valami szexiset. Szerintem 3-5nap,vagy csere esetén több alkalom.
Kehida termálban szívesen kényeztetnék ma nagydarab mackos pasit
Sziasztok! Keresnénk egy hölgyet harmadiknak, mindenki örömére.
Sziasztok! Április 7 vagy 8 napközben ráérnénk egy kis ismerkedésre és hancura. Párt keresünk utazni tudunk fogadni most nem!
Sopronban ismerkednék, 50/180/80 férfiként keresek intelligens partnereket, akár hosszabb távra.
Pannonhalma környékén,feleséget,nagyit keresek lazára.
Az ünnepi hétvégén a Balcsin, Hévíz-Zalakaros-Keszthely környékén leszek. Szívesen ismerkednék csinos hölggyel, párral.
Utazni tudok (max 100km), fogadni tudlak bárhonnan. Kellemes beszélgetés, lazulás vagy akár több is lehetséges. Nem minden áron.
43/186/84 jóképű, sármos pasi. Priviben kérek elérhetőséget.
Utazni tudok (max 100km), fogadni tudlak bárhonnan. Kellemes beszélgetés, lazulás vagy akár több is lehetséges. Nem minden áron.
43/186/84 jóképű, sármos pasi. Priviben kérek elérhetőséget.
Csesznek-Pannonhalma,hölgynek hálás locsolója lennék.
Izgalmas párhoz csatlakoznék autós kalandra, kukkolásra most. Győr környéke.
Zala, Vas és Somogy VÁRmegyékből ismerkednék párokkal vagy privát buli is érdekelne most a hosszú hétvégén
Sziasztok!
Sopron vonzáskörzetében 40 feletti párhoz csatlakoznék!
Sopron vonzáskörzetében 40 feletti párhoz csatlakoznék!