Sziasztok!Pápa és környékén keresek párt vagy lánytkölcsönös örömszerzésre hetero alapon
Szopatok és szopok helyem van privizz
Sziasztok érett molett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez hétfőn Zala megyéből kedves diszkrét pasi vagyok.
Pártokhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék ha van lehetőség írj rám privatban üdv Sz
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Kölcsönös szimpátia estén csatlakozom szívesen elképzelésetek szerint. Részletek az adatlapomon! Kérlek olvassátok el feltétlenül. Köszönöm szépen!
Hétfő estén párt,nőt vagy pasit keresnénk.
Vki aki leszopna most? privizz!
Sziasztok. Írjátok nekem ha akartok találkozni hetfon.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Sziasztok,Pápa és környékén keresek párt vagy lányt kölcsönös örömszerzésre hetero alapon
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan. Hely lesz.
hármas szexre keresek párokat helyem van veszprém megyében írj minden jobban benne vagyok
Sziasztok. Csütörtök délelőtt hyőrben ismerkednék. Jobban csajok párok de ki tudja bármi lehet.
Sziasztok!Zalai normális átlagos férfi vagyok jó mérettel.Lányokat,hölgyeket keresek erotikus kalandra.Szép napot!
Molett,telt hölgyel ,párral ismerkednék
Ma délután Győrben aktív pasival találkoznék
Sziasztok érett molett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez délutáni órákba Zala megyéből kedves diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Sziasztok!
Párthoz csatlakoznék, mindkét fél örömére, szeretek nyalni, szopni.
Párthoz csatlakoznék, mindkét fél örömére, szeretek nyalni, szopni.