lányt, hölgyet, párt keresnék GYMS és Vas megyében
Sziasztok, Sopron vagy Szombathely környékén szívesen összehoznék vagy csatlakoznék többesre, mondjuk 3 hölgy, 3 férfi stb. dologra gondolok itt.
Sziasztok!
Sopron és környékén gecit szerető nőt kényeztetnék !
Nagyot spriccelve élvezek!
Helyem van!
Sopron és környékén gecit szerető nőt kényeztetnék !
Nagyot spriccelve élvezek!
Helyem van!
Keszthely-Marcali között bi pasik, párok?
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok Nagykanizsa környékén tud valami autos buvohelyet? Köszönöm
Sziasztok!szèp reggelt!Ma pár vagy hölgy?Akiknek lenne kesvük sètálni?Beszèlgetni?Akár akiket kukkolhatnèk, esetleg beszálhatnèk?Győrben?Kor-alkat mellèkes!Csak gondoljátok komolyan!Várom leveleteket!!
Sziasztok ma de. kovalteren valakik?
Zalaegerszegen csütörtöktől vasárnapig délutántól estig ráérek. Pasit kényeztetnék orálisan. Helyem lesz.
Győri pár hétköznap délelőtti szabadidővel hellyel rendelkező párt ESETLEG pasit keres.
Sziasztok! Hölgy, pár ma Szombathelyen? Hely van! Privátban írjátok!
Szopatok és szopok helyem van privizz
Sziasztok! A jövő héten, 14-én Bükfürdőre megyünk. Lesz ott valaki esetleg innen?
Sziasztok!
Ma este Budapest-Mosonmagyaróvár, vagy Sopron útvonalon kalandra vágyó párral, hölggyel ismerkednék.
Ma este Budapest-Mosonmagyaróvár, vagy Sopron útvonalon kalandra vágyó párral, hölggyel ismerkednék.
sziasztok párokat keresek hármas együtlétre helyem van veszprém megyében akit érdekel írjon minden jóban benne vagyok
Ma Szombathelyen keresnék női partnert,masszázs is lehet

Sziasztok! Párt keresek akiket izgat a szex néző, kukkoló elött,és ha már húsvét van egy locsolással a végén? 47 éves szombathelyi vagyok.
Sziasztok! Ma napközben Sopronban vagy környékén ismerkednék lányokkal, párokkal.
Hello. Celldömölk ma valaki? Privibe
Sziasztok! Ma estére keresek olyan párt akik szívesen vennék egy ápolt potens pasi társaságát!