Sziasztok!Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz, de párokkal is szívesen ismerkednénk!!! Csak olyanok írjanak akik nem tűnnek el mikor a találkozóra kerül a sor!! Szép estét!!
Ma este Győr kkén kukkolnék autóban....Hölgy vagy pár?
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok holnap délelőtt 2 bi pasihoz csatlakozna valaki?hely van Szentgotthárdon
Szopatnek,Keszthely es kornyeke
Sziasztok!
Ismerkednék nővel, esetleg párral Keszthelyen vagy annak környékén, olyannal, aki valóbban szeretne találkozni egy jó masszázsra. Szerintem nem bánnánk meg...
Ismerkednék nővel, esetleg párral Keszthelyen vagy annak környékén, olyannal, aki valóbban szeretne találkozni egy jó masszázsra. Szerintem nem bánnánk meg...
Sziasztok május 4-6 ig Sárváron pihenünk ,bi hölgytagú párral szívesen ismerkednénk (időseb korosztály is vonzó lehet számunkra )
Sziasztok! A hétvégére párt keresünk most utazni nem tudunk de fogadni igen.
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Szombathely-Körmend-Szentgotthárd vonalon lánnyal/hölggyel ismerkednék!
Idősebb nőt hölgyet , nagymamát kényeztetnék , dugnék Mosonmagyaróváron kamionban.
Igényes ,ápolt 28 éves nagy intimmel rendelkezem.
Igényes ,ápolt 28 éves nagy intimmel rendelkezem.
Ma este Tata és Komárom vonzáskörzetében szopnék diszkréten, autódban. Akár kíváncsi heterot is.
Győrben párhoz csatlakoznék
Sziasztok. 05.08-10 között Sopronban leszek. Szeretnék egy Megbízható, ápolt sráccal együtt lenni. Passzív srác vagyok. Írjon akit érdekel.
Sziasztok! Bükfürdőn a Danubius Hotelben vagyok. Szívesen barátkoznék itt üdülő hölgyekkel, párokkal, közös szaunázáshoz vagy egy frissítő italra a szobában
Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Szia.
Milyen időszakban szeretnétek menni?
Ha kicsit távolabb is jó akkor pl a Deák kútnál vagy fent a kalandparknál sötétedés után már teljesen jó, este jó még a gyorsforgalminak az első felüljárója, ott is félre lehet állni és ha elég bevállalósak vagytok a hídon szexelni úgy hogy közben megy alattatok a forgalom, az a híd nincs nagyon használva. A belvárosban az interspar parkoló eldugott része is jó lehet de ott oda kell figyelni. A kórháznak a belső parkolójában már láttam párt nappal szóval az is egy lehetőség.
Ha az autótól kicsit távolabb is jó akkor a legtöbb kilátó jó tud lenni, a legtöbb ember mire felér pl a Sörházdombira addigra erősen liheg szóval észreveszitek. Néhány éve itt is volt egy fotósorozat amit a Gloriet kilátónál csináltak, de az jó időben elég látogatott. Bent a várkeren belül van még pár épület ami üresen áll ott is lehet csak ott figyelni kell a bejutásnál is a kijutásnál. A botanikus kertben már a helyi portások fél óránként körbejárnak szóval az is nehezebb, a BOB pálya környékén van pár eldugottabb pad azokat is érdemes megnézni. Hirtelen ennyi jut eszembe, de biztos van még sok. (Ez egy válasz Peti1054426 üzenetére (2023. 05. 02. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 02. kedd 09:29
Milyen időszakban szeretnétek menni?
Ha kicsit távolabb is jó akkor pl a Deák kútnál vagy fent a kalandparknál sötétedés után már teljesen jó, este jó még a gyorsforgalminak az első felüljárója, ott is félre lehet állni és ha elég bevállalósak vagytok a hídon szexelni úgy hogy közben megy alattatok a forgalom, az a híd nincs nagyon használva. A belvárosban az interspar parkoló eldugott része is jó lehet de ott oda kell figyelni. A kórháznak a belső parkolójában már láttam párt nappal szóval az is egy lehetőség.
Ha az autótól kicsit távolabb is jó akkor a legtöbb kilátó jó tud lenni, a legtöbb ember mire felér pl a Sörházdombira addigra erősen liheg szóval észreveszitek. Néhány éve itt is volt egy fotósorozat amit a Gloriet kilátónál csináltak, de az jó időben elég látogatott. Bent a várkeren belül van még pár épület ami üresen áll ott is lehet csak ott figyelni kell a bejutásnál is a kijutásnál. A botanikus kertben már a helyi portások fél óránként körbejárnak szóval az is nehezebb, a BOB pálya környékén van pár eldugottabb pad azokat is érdemes megnézni. Hirtelen ennyi jut eszembe, de biztos van még sok. (Ez egy válasz Peti1054426 üzenetére (2023. 05. 02. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok, Sopronban tud valaki helyet autós/ kültéri szexhez, ahol nem zavarnak minket?
péntek estére keresünk párommal párt v pasit!!! kamusok neeeeee....