Házaspár keresi a család barátnőjét. Barátkozástól és szabadidő közös eltöltésétől kezdve az utazáson és szexen át akár a poliamor kapcsolatig minden lehetséges. Keresünk hölgy masszőrt is a hölgy tag részére. Privát üzenetet írj!
Sziasztok! Bükfürdőn a Danubius Hotelben vagyok. Szívesen barátkoznék itt üdülő hölgyekkel, párokkal, közös szaunázáshoz vagy egy frissítő italra a szobában
Sziasztok. 05.08-10 között Sopronban leszek. Szeretnék egy Megbízható, ápolt sráccal együtt lenni. Passzív srác vagyok. Írjon akit érdekel.
Győrben párhoz csatlakoznék
Ma este Tata és Komárom vonzáskörzetében szopnék diszkréten, autódban. Akár kíváncsi heterot is.
Idősebb nőt hölgyet , nagymamát kényeztetnék , dugnék Mosonmagyaróváron kamionban.
Igényes ,ápolt 28 éves nagy intimmel rendelkezem.
Igényes ,ápolt 28 éves nagy intimmel rendelkezem.
Szombathely-Körmend-Szentgotthárd vonalon lánnyal/hölggyel ismerkednék!
Sziasztok. Zala megyében keresek elhanyagolt telt hölgyet kényeztetés céljából. Privátban keres
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Sziasztok! A hétvégére párt keresünk most utazni nem tudunk de fogadni igen.
Sziasztok május 4-6 ig Sárváron pihenünk ,bi hölgytagú párral szívesen ismerkednénk (időseb korosztály is vonzó lehet számunkra )
Sziasztok!
Ismerkednék nővel, esetleg párral Keszthelyen vagy annak környékén, olyannal, aki valóbban szeretne találkozni egy jó masszázsra. Szerintem nem bánnánk meg...
Ismerkednék nővel, esetleg párral Keszthelyen vagy annak környékén, olyannal, aki valóbban szeretne találkozni egy jó masszázsra. Szerintem nem bánnánk meg...
Szopatnek,Keszthely es kornyeke
Sziasztok holnap délelőtt 2 bi pasihoz csatlakozna valaki?hely van Szentgotthárdon
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Ma este Győr kkén kukkolnék autóban....Hölgy vagy pár?
Sziasztok!Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz, de párokkal is szívesen ismerkednénk!!! Csak olyanok írjanak akik nem tűnnek el mikor a találkozóra kerül a sor!! Szép estét!!
Győrben
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék
Vas megyei Hölgy egy laza pezsgőzésre?
Sziasztok! Párral illetve hölggyel ismerkednék, ápolt megbízható potens pasi vagyok! Várom privát üzeneteiteket!