Sopronban ma este keresek párt heteró alapon a hölgy örömére, esetleg kukkolnék..
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Lányt vagy párt keresek
Lányokat szívesen kényeztetem erotikus masszázzsal.
Imádok puncit nyalni.
Csak az írjon, aki el is mer jönni a találkozóra
Ma este Szombathelyen és környékén szívesen csatlakoznék párhoz vagy lányhoz, utazni és fogadni is tudok!
Szopatnék Szombathelyen
Sziasztok! Egyik legjobb barátommal keresünk egy lányt/nőt/hölgyet hármasra, akár hosszútávon.
22-23 éves fiatal srácok vagyunk, Sopron-Szombathely környékén keresnénk.
22-23 éves fiatal srácok vagyunk, Sopron-Szombathely környékén keresnénk.
Sziasztok
Ma este valaki Keszthely környékén?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Ma este valaki Keszthely környékén?
Pár nő esetleg pasi?
Privátban keres.
Ma este Zalakaros vagy Nagykanizsa környékén keresünk feleség kenyeztetèsère pasit vagy párt autós kaland is szóba jöhet
Sziasztok. Ma napközbeni pásztorórára keresek igényes szimpatikus partnert/partnereket Zala, Vas megyében
Üzenetet privátba várok
Üzenetet privátba várok
Javítás mai nap
Sziasztok holnap Győrbe nyugis helyen élveszkedünk volna kedvetek csatlakozni. Két bisex pasi és egy gyönyörű bisex csajal
Szombathelyen ismerkednék
Továbbra is keressük azt a mindkét oldalról bi párt (férfi esetén max orál), akinek jövő hétvégén, aztán majd később is lenne néha ideje arra, hogy eltöltsünk közösen pár órát először négyesben, aztán ha úgy alakul, akkor hatosban.
Sziasztok!
Nem társkeresés, de reméljük sikerrel járunk
Győr környékén, 30-40km, tudna valaki pipacs mezőt mondani?
Privátban várjuk a segítséget
Köszi
Nem társkeresés, de reméljük sikerrel járunk
Győr környékén, 30-40km, tudna valaki pipacs mezőt mondani?
Privátban várjuk a segítséget

Köszi
Hetero!!!! Parok!!!vagy csajok!!!
Bi vagy meleg kizart!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 20:25
Bi vagy meleg kizart!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3054102)

Csak csajok?
Bükfürdőn ismerkednék
Csak csajok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 20:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 20:22
Törölt felhasználó (3949992)

Szombat ejjel Balatonmarian elerheto vagyok egy masszazs erejeig!
Szombat ejjel Balatonmarian elerheto vagyok egy masszazs erejeig!
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Zalaegerszegen most pasi?
Sziasztok.
Győrben és környékén ismét keresek hölgyet vagy igényes párt
Győrben és környékén ismét keresek hölgyet vagy igényes párt