Sziasztok pasit keresünk 45 éves ig hármas szexre csak hetero alapon Győr környékén.
Hölgyet, párt keresek estére Kanizsán, helyem van
Sziasztok! Hölgyeim ma egy masszázst ki szeretne?
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos mérettel és sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
hévízen keresek több férfit,akik alaposan megszopatnának és szájba élveznének,dugható is vagyok
dehogy is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 18:37
Törölt felhasználó (4030892)

Már pasival is beéred?

Gyori uriember telo tarral?

Sziasztok. Most fogadnák párt, nőt.
Jó is az. Egy kis doggingolás.
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 06. 10. szombat 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Válaszoltunk privát üzenetben...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 21:18
Törölt felhasználó (4558842)

Merre jártok. ?
Merre jártok. ?
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 06. 10. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Győr Mosonmagyaróvár környékén ismerkedem pár hölgy anyuka személyében keresem partnerem hosszú távon. Kor alkat nem számít.
Sziasztok …2 srác esetleg de szólóban is szivessen versenyeznek..
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 06. 10. szombat 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Ma este autós kirándulás Győr és környékén...
sziasztok Budapest környékén ismerkednénk párral esetleg lánnyal
Ma este valaki??
Hely van. Privátban keres
Hely van. Privátban keres
Már pasival is beéred?
(Ez egy válasz valentin19 üzenetére (2023. 06. 10. szombat 16:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Adatlapunk alapján keresünk pasit..
Győr környékéről csak..
Ha egyedülálló vagy és van helyed az csak előny..
Győr környékéről csak..
Ha egyedülálló vagy és van helyed az csak előny..
Sziasztok!
Győr és 100 km-es körzetében ismerkednék párral. Fiatal, potens és intelligens partner vagyok! Akár a mai napon is szívesen találkozok!
A többit privátban.
Szép estét!
Győr és 100 km-es körzetében ismerkednék párral. Fiatal, potens és intelligens partner vagyok! Akár a mai napon is szívesen találkozok!
A többit privátban.
Szép estét!
szívesen csatlakoznék ha lehetséges
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 10. szombat 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 10. szombat 10:54
Törölt felhasználó (3905732)

Bárki jöhet.
Bármi szóba is jöhet.
Bármi szóba is jöhet.