Sziasztok. Holnap azaz kedden Győr környéke autós napozós randi ra keresem partnereim. Ha kell érted is megyek .
Sziasztok !
Nagykanizsai partnerem keresem,pasi személyében,kortól függetlenül ,akit rendszeresen szophatok.
Helyes srác vagyok!Diszkrecio és ápoltság fontos!
Hely jó lenne
Nagykanizsai partnerem keresem,pasi személyében,kortól függetlenül ,akit rendszeresen szophatok.
Helyes srác vagyok!Diszkrecio és ápoltság fontos!
Hely jó lenne
Szia, mire keresel pontosan?
Vas Megyei vagyok. (Ez egy válasz honda1244 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 19. hétfő 11:49
Vas Megyei vagyok. (Ez egy válasz honda1244 üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok pasit esetleg keres valaki ma vagy holnap? Veszprém,Zala,Vas megyéből
31 éves pasi vagyok, minden jóra nyitott, privibe írj légyszi

Sziasztok pasit esetleg keres valaki ma vagy holnap? Veszprém,Zala,Vas megyéből
31 éves pasi vagyok, minden jóra nyitott, privibe írj légyszi

Hetero, vagy bi?
Bár én nem nudizni keresek…
(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2023. 06. 19. hétfő 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Bár én nem nudizni keresek…

Sziasztok.
Holnap Szombathely környékén nudiznèk! Ötletek? 25F
Holnap Szombathely környékén nudiznèk! Ötletek? 25F
Zalaegerszeg délelőtt szopnék. Hely van.
Mától szerdáig a Hotel Caramellben leszünk.
Párokkal, lányokkal örömmel ismerkedünk.
Párokkal, lányokkal örömmel ismerkedünk.

Szombathelyen valaki?
Kimondottan érett hölgyek társaságát keresem, a közelből.ha te is társas magányban vagy vagy csak ismerkednél barátkoznál hajrá! keress nyugodtan és eldöntjük hogyan tovább.Alkat kor mellékes, ápolt légy, az eszed és a szíved a helyén legyen..
ezt viszont nyújtom én is Csakis hosszútávra, alkalmi nem érdekel.

Sziasztok! Holnap estére keresünk egy nem szakállas bi srácot (csak orál) hármas játékokra! Merj arcos fotót küldeni, anélkül nincs tali. Nem baj, ha nem dohányzol! Tata
Szia!
Keresek egy Partnert, ha te is és női nemhez tartozol írj rám (pm), beszéljük meg a többit
Vagy kérj hozzáférést.
Keresek egy Partnert, ha te is és női nemhez tartozol írj rám (pm), beszéljük meg a többit

Azt mi is!
(Ez egy válasz Lazapáros10 üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Szopatok és szopok helyem van privizz Zala megye Vas megye
Berény nudi,mindennap ott van.Kemping sátorozik.Strand ha csak ránéztek,valószinü leszólit.Angol beszél.65-70év kb.
(Ez egy válasz Lazapáros10 üzenetére (2023. 06. 18. vasárnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Fekete ffit keresünk.
Soproni partnerekkel ismerkednék.
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Sziasztok. Hellyel rendelkező Győri pasit keresek, hármas kalandozásra.
Akár a mai nap.
Akár a mai nap.
Sziasztok!
Mai napon Győr és környékén a délutánom szívesen eltölteném szabadtéri izgalommal , nudi kukkolás oda vagy vissza
Mai napon Győr és környékén a délutánom szívesen eltölteném szabadtéri izgalommal , nudi kukkolás oda vagy vissza