Nudi Abdán most?
Pár vagy hölgy aki pasit keres ? 28 éves sportos potens pasi vagyok ! Szombathely nagyobb környéke szóba jöhet!
Mobilis vagyok!

Balatonnál ma nőt vagy párt fogadnék, helyem van. Privátban várom az üzeneteket!
merre vagytok? mindjárt ott vagyok
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Mennyien vannak?
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Nudi a kovalteren most.
Masszőr srác vagyok. Illetve órákon át képes vagyok masszírozni. Írj
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2023. 06. 24. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Terhes hölgyet vagy terhes hölgytagú párt keresek szabadidő kellemes eltöltésére. Helyem van. Többit privátba.
Győr kovalter most?
Nyilván elkerülte a figyelmedet, hogy kit keresünk.
Elsődlegesen párt és igaz, hogy a 4 képedből 3 egy hölgy tesrészeit ábrázolja, de az adatlapon nem párként vagy. Ilyenkor (ha ráadásul olyan nap van, hogy sok ilyen levelet kapunk), akkor ki szokott maradni valóban. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 24. szombat 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 24. szombat 18:46
Elsődlegesen párt és igaz, hogy a 4 képedből 3 egy hölgy tesrészeit ábrázolja, de az adatlapon nem párként vagy. Ilyenkor (ha ráadásul olyan nap van, hogy sok ilyen levelet kapunk), akkor ki szokott maradni valóban. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 24. szombat 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1564402)

Én is írtam de választ nem kaptam!!!ki tűnt el ha nem is válaszoltok!! Legalább egy nemet!!!
Győr most?
Én meg hétfőn, kedden, szerdán délután.
(Ez egy válasz triboard69 üzenetére (2023. 06. 24. szombat 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 24. szombat 17:21

Ma este Lenti és Zalaegerszeg vonzàskörzetében fejnék férfiakat. Privibe keress
Sziasztok!! Mikorra menjek? Beszéljünk viberen írom a számom ha benne vagytok!
(Ez egy válasz Páros60 üzenetére (2023. 06. 24. szombat 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Én is írtam de választ nem kaptam!!!ki tűnt el ha nem is válaszoltok!! Legalább egy nemet!!!
(Ez egy válasz lasthopecv üzenetére (2023. 06. 24. szombat 15:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma esetleg valaki Győrben?
Ma este Lenti és Zalaegerszeg vonzàskörzetében fejnék férfiakat. Privibe keress
Sziasztok! Csinos Anyucival, párral ismerkednék tartos kapcsolatra. Győr, Pápa Csorna körzetbe
győri ötvenes hölgyet keresek ma estére