Sziasztok!
06.26. Hétfőn Kaposvár Nagykanizsa útvonalon hölgy esetleg pár? 48 éves normális jól szituált heteró pasi vagyok.
Üdv : B
06.26. Hétfőn Kaposvár Nagykanizsa útvonalon hölgy esetleg pár? 48 éves normális jól szituált heteró pasi vagyok.
Üdv : B
Zalakaroson párok ?
Holnap délután 5 körül nő v pár Abdán? Szívesen csatlakoznék
Kezdő kíváncsi, fiatalos, borotvált intimmel rendelkező, kapcsolatban élő pasi vagyok.
Keresnék olyan, hozzám hasonló, borotvált pasit, akit érdekel az orál szex, akár kölcsönösen, vagy akár egyoldalúan.
Nem baj ha hetero vagy, és kíváncsi. Olyan 35-50 év közötti pasit keresek, akit szintén érdekel, aki szintén kíváncsi.
Legalább farok kép kell.Diszkréció, ápoltság, tisztaság fontos oda-vissza!
Nem kell ismerkednünk, nem kell sokat beszélgetnünk. Találkozunk valahol, és a lényegre térünk, majd mindenki megy a dolgára…..
Sok időm nincs, helyem nincs, de ha akarjuk megoldjuk.
(Vas Megye környéke!)
Keresnék olyan, hozzám hasonló, borotvált pasit, akit érdekel az orál szex, akár kölcsönösen, vagy akár egyoldalúan.
Nem baj ha hetero vagy, és kíváncsi. Olyan 35-50 év közötti pasit keresek, akit szintén érdekel, aki szintén kíváncsi.
Legalább farok kép kell.Diszkréció, ápoltság, tisztaság fontos oda-vissza!
Nem kell ismerkednünk, nem kell sokat beszélgetnünk. Találkozunk valahol, és a lényegre térünk, majd mindenki megy a dolgára…..
Sok időm nincs, helyem nincs, de ha akarjuk megoldjuk.
(Vas Megye környéke!)
Zalaegerszegen hétfő, kedd, szerda délután pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress, köszönöm.
Érdemes még kimenni? Vannak kint?
(Ez egy válasz Lacmac üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali. Abda
(Ez egy válasz Kalandozás90 üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 25. vasárnap 17:34

Győrbe valaki most? Vagy a Kowalternál esetleg Abdán van valki?
Ma estére masszört a hölgy réyzére zalakaroson nyaralunk
Sziasztok!
Pár, vagy hölgy aki holnap kora reggel szivesen randizna Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon?
Pár, vagy hölgy aki holnap kora reggel szivesen randizna Budapest-Mosonmagyaróvár útvonalon?
Ma estefelé keresek fiút aki talizna Pápa +50km-es körzetében

Sziasztok.
Holnap Győr környékén szopnék.
Holnap Győr környékén szopnék.
Olyan högyet keresek, akinek a férje sokat utazik, elhanyagolja, vagy tudtával keres izgalmas kapcsoltot egy inteligens sportos sráccal.
Szombathely+50 km
Hely van, utazni tudok.
Szombathely+50 km
Hely van, utazni tudok.
Nudi Abdán most?
Pár vagy hölgy aki pasit keres ? 28 éves sportos potens pasi vagyok ! Szombathely nagyobb környéke szóba jöhet!
Mobilis vagyok!

Balatonnál ma nőt vagy párt fogadnék, helyem van. Privátban várom az üzeneteket!
merre vagytok? mindjárt ott vagyok
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Mennyien vannak?
(Ez egy válasz flpkrs22 üzenetére (2023. 06. 25. vasárnap 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok.Nudi a kovalteren most.