Budapesti és nyugat magyarországi idősebb párhoz csatlakoznék.
Sármos, igényes vidám pasi vagyok.
A többit egy finom kávé mellett megbeszéljük.
Pussz
Konci
Sármos, igényes vidám pasi vagyok.
A többit egy finom kávé mellett megbeszéljük.
Pussz
Konci
Nő vagy pár aki ismdrkedne?
Zalaegerszeg most pasi?
Sziasztok! Holnap Abda nudi? Tervezem a szlovák határ melletti Cunovo tavak nudis részét is felfedezni. Valaki csatlakozik?
2023. június 30-tól július 03-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csattos csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 27. kedd 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 27. kedd 17:42
Törölt felhasználó (3054102)
VIP

Zalaegerszeg most pasi?
06.30-07.02 Keszthelyen párral taliznánk.
Sziasztok! Győr környékén ragadtunk!
Esetleg van ébren egy lány vagy pár?
Esetleg van ébren egy lány vagy pár?

Két 50-éves bi pasi beszállna bi párokhoz, pasikhoz Balatonmária-Marcali környékén.
Zalaegerszegen ma délután, kora este pasit szopnék.
Szopatnèk Szombathelyen!
Mostantól ok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 28. szerda 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 06:49
Törölt felhasználó (3054102)
VIP

Zalaegerszegen ma délután, kora este pasit szopnék.
Szombathelyen ma 17 órakor Zanat felé a vasút àtjàró utàn balra az autóban masztizom...fiatal sràc vagyok .
Sziasztok!Nővel,párral ismerkednék,utazni tudok!
Ma este szopnék! Tata, Komárom megye! Kíváncsi heterot is.
Ma este autós kaland? Tata és környéke?
Kit vársz?
(Ez egy válasz MLparos üzenetére (2023. 06. 28. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 14:27

Szombathelyen ma 17 órakor Zanat felé a vasút àtjàró utàn balra az autóban masztizom...fiatal sràc vagyok .
06.30-07.02 Keszthelyen párral taliznánk.
06.29. Csütörtök este 10 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Leginkább idős férfiak jönnek be ők előnyben vannak .Kint leszek autóval Szombathely határában eldugott helyen ha jönnél írj és megmondom hol vagyok . Írj magadról és vágyadról is néhány szót , esetleg képet (intim is jó ) esetleg m86 Vámoscsalád pihenőbe is ok .
Minél idősebb vagy annál jobban imádom akar 70+ is lehetsz !
Pisi szex is izgat !
Írj mindenképp különben nem tudunk találkozni
Minél idősebb vagy annál jobban imádom akar 70+ is lehetsz !
Pisi szex is izgat !
Írj mindenképp különben nem tudunk találkozni
Sziasztok!
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !