Pápa és környékén (+50km) keresek egész nap uni vagy aktív srácot, esetleg kíváncsi heterót kalandra

Tud valaki pár órára kiadó szobát Zegen vagy környékén?
Ha esetleg jársz Szombathely fele, mindenképp írj…
(Ez egy válasz kanizsacock üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 07:57

Sziasztok!Kanizsán Szopnék!Hely kell,de kocsiban is ok!
Kor nem,de ápoltság és diszkréció fontos!
Helyes fiatal srác vagyok
Sziasztok ma 12 től Nudi izgalom Győr v. Környékén ?
Zalaegerszegen péntektől hétfőig este 9 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, priviben keress! Köszi.
Üdv!
Következő néhány napban el vagyok látva szabadidővel. Volna valaki, aki szívesen találkozna velem?
Következő néhány napban el vagyok látva szabadidővel. Volna valaki, aki szívesen találkozna velem?
Bük-Szombathely körül valaki?
Zalaegerszeg vagy környékén mai nap esetleg lenne hölgy akit izgatna egy 27 éves srác?
Szopatok aki leszopna privizzen most!
Sziasztok,
Keszthely környékén szombaton, napközben keresek hölgyet, vagy párt.
Utazni tudok, szerintem kb. 70km, ami reális lehet, helyem sajnos nincs.
Diszkréten.
Keszthely környékén szombaton, napközben keresek hölgyet, vagy párt.
Utazni tudok, szerintem kb. 70km, ami reális lehet, helyem sajnos nincs.
Diszkréten.
Sziasztok Zala megyei szeretőm keresem erett értelmes telt nő szemelyeben meretem 18/7 imadom a husos puncit duplan punciba fisting squirt nyitott a szex terén ha magadra ismersz várom valaszod privát uzenetben
Sziasztok!Kanizsán Szopnék!Hely kell,de kocsiban is ok!
Érett molett párral ismerkednék kellemes időtöltéshez kedves diszkrét pasi vagyok
Sziasztok! Péntek illetve szombat estére keresem partnereimet! Masszázs rendelhető jeligére!
Keresek kíváncsi hetero, vagy bi pasit kölcsönös, vagy akár egyoldalu orálra.
30-50 közötti, átlagos testalkatú, borotvált farokkal rendelkező pasit.
Ami fontos: doszkréció, ápoltság.
Hely nincs, de autóban, szabadban megfelelő lehet.
(Vas Megye környéke, hétköznap reggeli, délelőtti órákban)
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, hanem…..
30-50 közötti, átlagos testalkatú, borotvált farokkal rendelkező pasit.
Ami fontos: doszkréció, ápoltság.
Hely nincs, de autóban, szabadban megfelelő lehet.
(Vas Megye környéke, hétköznap reggeli, délelőtti órákban)
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, hanem…..
Sziasztok!
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
Most szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt kérlek privát üzenetben tedd !
06.29. Csütörtök este 10 körül nőnek öltözve taliznék , szopnék Szombathely környékén ,dughatsz is ha kellően felizgatsz és nem túl nagy a farkad . Leginkább idős férfiak jönnek be ők előnyben vannak .Kint leszek autóval Szombathely határában eldugott helyen ha jönnél írj és megmondom hol vagyok . Írj magadról és vágyadról is néhány szót , esetleg képet (intim is jó ) esetleg m86 Vámoscsalád pihenőbe is ok .
Minél idősebb vagy annál jobban imádom akar 70+ is lehetsz !
Pisi szex is izgat !
Írj mindenképp különben nem tudunk találkozni
Minél idősebb vagy annál jobban imádom akar 70+ is lehetsz !
Pisi szex is izgat !
Írj mindenképp különben nem tudunk találkozni
06.30-07.02 Keszthelyen párral taliznánk.
Kit vársz?
(Ez egy válasz MLparos üzenetére (2023. 06. 28. szerda 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 28. szerda 14:27

Szombathelyen ma 17 órakor Zanat felé a vasút àtjàró utàn balra az autóban masztizom...fiatal sràc vagyok .
Ma este autós kaland? Tata és környéke?