Pápa-Győr között uni vagy aktiv srác kalandra? Kiváncsi heterók is bátran kereshetnek privátban
Sziasztok. Ha valóban ismerkedtek írjatok.
(Ez egy válasz Adi0204 üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 09:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 09:23

Sziasztok párt keresünk párcserére Győr környékén vagy aki tud utazni.
Sziasztok ! Ma estére keresnek biszex párt lehet idősebb, hol lehet szopni, nyalni, esetleg mind ketten dugnanak ! Vékony csupasz f, fi volnék !? Esztergom-Komárom, - Moson, m útvonalon !? Koszonom

Sziasztok párt keresünk párcserére Győr környékén vagy aki tud utazni.
Sziasztok! Egyik legjobb barátommal keresnénk egy nőt hármashoz.
22-23 éves fiatal srácok vagyunk.
Sopron-Szombathely vasútvonalon.
22-23 éves fiatal srácok vagyunk.
Sopron-Szombathely vasútvonalon.
Zalaegerszegen este 9 után pasi?
Sziasztok. Keszthely és Hévíz környéki aktív vagy uni férfiakkal ismerkednék. Rendszeres szexre keresek partnert!
Nyitott soproni partnerekkel ismerkednék... elsősorban párokkal.
28 éves sportos ,potens hetero pasi ismerkedne valóban találkozni is akaró, párral, hölgyel, Szombathely 100 km-es körzetében! Többes terén már van tapasztalatom!
Szivesen találkoznánk másik párral ..Pest környékén
Zalaegerszegen este 9 után pasi?
Sziasztok!
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm
Hetero férfi vagyok.Érdeklődnék,hogy tervezi-e pár,hogy Hévízre,Zalakarosra látogat és ott férfival ismerkedne? Írjatok üzenetet ha aktuális.Köszönöm

Este medencés sex nálam. Jön valaki?
Párként keresünk. Ma este pár Keszthely Helikon Hotelben?
Sziasztok
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Lányt vagy párt keresek alkalmi vagy hosszútávú szexkapcsolatra.
Imádok puncit nyalni, kényeztetni. Szeximádó vagyok.
Minden jóban benne vagyok.
Szombathelyen kit vagy kiket lehet kukkolni?
Ma este szopnék autóban! Kíváncsi heterot is. Tata, Komárom és környéke
Ma szombaton és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon vagyunk. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csattos csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Diszkrét, fiatalos, borotvált, kíváncsi bi pasiként keresnék hasonló,bi, vagy kíváncsi hetero fiút, srácot, pasit (30-50 között) akár egyoldalú, akár kölcsönös kényeztetésre.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész ….. smile
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Helyem nincs, így marad az autóban, vagy a szabadban.
Nem ismerkedni, beszélgetni szeretnék, találkozunk, előveszed, beveszem, elmész, és elmész ….. smile
Keresnék akár bi párt is, ahol mindkét felet kényeztetném.
Helyileg Vas Megye, csak hétköznap napközben.
Sziasztok!
Ma ki ér Rám? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma ki ér Rám? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!